Home TOP NEWS Δεν φτάνει μόνο η ζέστη!

Δεν φτάνει μόνο η ζέστη!

match-brondby-omonia-c (82)


Τους περιμένουμε στο καμίνι! Αυτή είναι η γενική πεποίθηση που επικρατεί ανάμεσα στους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και η πραγματικότητα είναι πως την Πέμπτη το βράδυ, οι 40°C θα είναι συμπαραστάτης στην προσπάθεια μας! Καλά κάνουμε πάντως να βάλουμε καλά στο μυαλό μας, πως η θερμοκρασία από μόνη της δεν είναι ικανή να κρίνει την πρόκριση! Θα χρειαστούν πολλά περισσότερα από όλους μας, παίκτες και κόσμο.

Ξεκινάμε από τον κόσμο! Κόντρα στη Γιαγκελόνια ήταν μαγικός! Με παρόμοια εμφάνιση την Πέμπτη θα κάνει τους 40°C να μοιάζουν 50°C και σίγουρα τέτοιες συνθήκες ευνοούν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ειδικά στα πρώτα 20 με 30 λεπτά αγώνα, τα σώματα των Δανών θα ζήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες και θα θέλουν χρόνο να προσαρμοστούν. Εκείνο το διάστημα πρέπει να νιώθουν το ΓΣΠ σαν κόλαση έτοιμη να τους κάψει! Και πρέπει να αντιληφθούν πως δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν!

Οι πιο σημαντικοί πάντως είναι οι παίκτες! Εδώ και 3 συνεχόμενα παιχνίδια κόντρα σε ανταγωνιστικές ομάδες, μένουν τακτικά συγκεντρωμένοι και αποφεύγουν τα ατομικά λάθη. Αυτό πρέπει οπωσδήποτε να συνεχιστεί, όπως και η ανοδική πορεία της ομάδας μας. Την Πέμπτη η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και ειδικά στα διαστήματα που οι Δανοί θα τα έχουν χαμένα (γιατί θα υπάρξουν και αυτά) να πάρει σοβαρό προβάδισμα! Η πρόκριση εξαρτάται από εμάς και μόνο και μες το σπίτι μας, πρέπει να το κάνουμε ξεκάθαρο!