Home TOP NEWS Καλή η Μπρόντμπι, καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ

Καλή η Μπρόντμπι, καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ

match-brondby-omonia-c (60)


Ένα δουλεμένο σε κάποια σημεία σύνολο, με ποδοσφαιριστές πολύ καλούς στο physical παιχνίδι και ειδικά στο ένας εναντίων ενός, έδειξε να είναι η Μπρόντμπι στη Δανία. Το εμπόδιο της ομάδας του Τόμας Φρανκ είναι σίγουρα πιο υψηλό από εκείνο της Γιαγκελόνια. Σίγουρα όμως πιο χαμηλό από τον πήχη που μπορεί να υπερβεί η καλή ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι καλή ομάδα η Μπρόντμπι, είναι καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Και φάνηκε από τον τρόπο που της φτιάξαμε δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στα πρώτα 35 λεπτά του παιχνιδιού. Πέραν από δυνατά, έχει και ξεκάθαρα αδύνατα σημεία η Μπρόντμπι. Αυτή τη φορά δεν θα μπορέσουμε τόσο εύκολα να κτυπήσουμε στο transition, αφού οι Δανοί δύσκολα θα ανέβουν τόσο ψηλά. Μπορούμε όμως να εκμεταλλευτούμε άλλες αδυναμίες τους και να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας.

Για να μπούμε στους ομίλους, πρέπει να κάνουμε υπέρβαση εμποδίου αρκετά υψηλότερου από τη Μπρόντμπι. Οι Δανοί έχουν καλές μονάδες και σε καμία περίπτωση δεν έχει τελειώσει η πρόκριση. Αν όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπει ψυχωμένη, αποφασισμένη και συγκεντρωμένη στο γήπεδο, θα είναι στη κλήρωση της ερχόμενης Παρασκευής!