Home TOP NEWS Έχουν κι άλλους λόγους να φοβούνται

Έχουν κι άλλους λόγους να φοβούνται

match-brondby-omonia-c (37)


Τη ζέστη φοβούνται πάνω από όλα οι Δανοί της Μπρόντμπι. Το λένε και στις δηλώσεις τους, το δείχνουν και με τις πράξεις τους αφού χθες προσπάθησαν να προπονηθούν σε συνθήκες Λευκωσίας. Ο καιρός θα είναι σίγουρα κάτι πολύ ασυνήθιστο για τους Σκανδιναβούς, το βέβαιο είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να τους δώσει πολλούς περισσότερους λόγους να φοβούνται.

Ένας από αυτούς είναι ο κόσμος. Ακούγαμε για δυνατή έδρα της Μπρόντμπι, αλλά σας διαβεβαιώνουμε πως έμοιαζε με εκκλησία συγκριτικά με το ΓΣΠ στα άγρια του. Ο ΛΑΟΣ ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα πρέπει να πατήσει την ήδη φοβισμένη Μπρόντμπι, να την τρομοκρατήσει, να της δείξει πως εδώ είναι το σπίτι μας και πρέπει να περάσει πάνω από κάθε ένα μας ξεχωριστά.

Το κυριότερο όμως που πρέπει να τους αναγκάσουμε να φοβηθούν, είναι οι ικανότητες της ομάδας μας. Μπορεί να μην βρισκόμαστε ακόμα στο 100%, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε ανοδική πορεία. Αν λοιπόν το φανταστικό 15λεπτο που κάναμε με τη Γιαγκελόνια γίνει 45λεπτο με τη Μπρόντμπι, είμαστε βέβαιοι πως θα μπούμε σε θέση οδηγού. Από εμάς εξαρτάται και μόνο.