Home TOP NEWS Καμπανάκι…

Καμπανάκι…

match-brondby-omonia-c (65)


Η αλήθεια είναι πως ο αιώνιος μας από το πρώτο παιχνίδι που έδωσε, δεν πατάει καλά. Στη Δανία εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις συγκυρίες και εν τέλη χάρη σε εκείνη του την ικανότητα βασίστηκε η πρόκριση. Η ήττα όμως του Αποέλ από τη πρωταθλήτρια Δανίας Μίντιλαντ μέσα στη Λευκωσία, ήρθε να μας υπενθυμίσει αυτό που λέμε όλη τη βδομάδα: δεν χωράει υποτίμηση το δικό μας μας και η ζέστη από μόνη της δεν φτάνει.

Για να μην παρεξηγηθούμε, τονίζουμε πρώτα πρώτα πως η υπόθεση πρόκριση εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εμάς. Είμαστε καλύτεροι από τη Μπρόντμπι, η οποία ακόμα κι όταν της το επιτρέψαμε, δεν μπόρεσε να κάνει τη ζημιά μες το σπίτι της. Εκείνο που λέμε είναι πως θα χρειαστεί 101% προσπάθεια για να περάσουμε. Δεν παίζουμε με ομάδα από τα Φαρόε, αλλά από τη Δανία. Και μπορεί να είμαστε καλύτεροι, αλλά αν της το επιτρέψουμε θα την κάνει τη ζημιά.

Η ζέστη θα παίξει κάποιο ρόλο είναι βέβαιο, ειδικά με 20000 ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να κάνουν τους 40 βαθμούς Κελσίου να μοιάζουν με 50. Χρειάζονται όμως κι αρκετά άλλα. Ολόκληρο το πράσινο οικοδόμημα πρέπει να συγκεντρωθεί απόλυτα στο στόχο και να κάνει ο κάθε ένας ότι μπορεί για να κερδίσουμε.