Home TOP NEWS Rashani: «Να τελειώσουμε τη δουλειά απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

Rashani: «Να τελειώσουμε τη δουλειά απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

Brøndby IF - Ob


Αισιόδοξος και πεισμωμένος για πρόκριση παρουσιάζεται ο Elba Rashani, παίκτης της Μπρόντμπι, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας. Ο Σουηδός εξτρέμ τονίζει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Rashani: 

«Θα είναι ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι για εμάς μέσα στη ζέστη. Τους έχουμε ήδη αντιμετωπίσει στην έδρα μας και είδαμε πως είναι μια καλή ομάδα, όμως θα προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Είχαν αμυντικό πλάνο στο πρώτο παιχνίδι και περιμένω πως στον επαναληπτικό θα επιτεθούν περισσότερο, αφού παίζουν στην έδρα τους».

«Πρώτα απ’ όλα χρειαζόμαστε πειθαρχεία για να έχουμε ένα καλό παιχνίδι, σε εκτός έδρας Ευρωπαϊκό. Έχουμε νεαρή ομάδα, όμως αρχίζουμε να αποκτούμε εμπειρίες, γι’ αυτό ήταν πλεονέκτημα που ξεκινήσαμε από τον πρώτο προκριματικό γύρο. Κάναμε άσχημο ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα, όμως στην Ευρώπη μετράμε πέντε συνεχή παιχνίδια χωρίς να δεχτούμε γκολ. Ο στόχος μας είναι να τα πάμε καλά και στις δύο διοργανώσεις και για αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και χρειάζεται να τελειώσουμε τη δουλειά απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρώτο, πρέπει να κυνηγήσουμε τις ευκαιρίες μας για να προχωρήσουμε περισσότερο στην Ευρώπη και μετά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανεβούμε θέσεις στο Πρωτάθλημα».