Αρχικά “χόρεψε” τον προσωπικό του αντίπαλο και ύστερα με το σουτ που έπιασε, παραμέρισε τον τερματοφύλακα της Λανούς σε ρόλο θεατή. ο 25χρονος επιθετικός της Σαν Μαρτίν ντε Σαν Χουάν, Έρικ Απαρίσιο, ή “φάντασμα” όπως είναι το παρατσούκλι, πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ.
sport24.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Cyprus League by Stoiximan: Αυλαία με τρία ματς [Πρόγραμμα 15ης αγωνιστικής και Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)
