Home TOP NEWS Πλέον μόνο με αποχώρηση

Πλέον μόνο με αποχώρηση

filiko-ermis-omonoia (101)


O Ζιγκί Μπαντιμπανγκά είναι η 7η μεταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά τους Εζέ, Μεντί, Πέρεζ, Σέρινταν, Μπρανέσκου και Μπεμπέ. Λόγω της παρουσίας του στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι γνωστός στο κυπριακό κοινό και η απόκτηση του αντιμετωπίζεται γενικά με καλό μάτι από τους φίλους της ομάδας μας, που ελπίζουν πως θα τον δουν σε φόρμα παρόμοια με τη χρονιά του Εργοτέλη.

Το ερώτημα πλέον είναι αν ο Μπαντιμπαγκά θα είναι η τελευταία μεταγραφή της ομάδας, ή αν θα προκύψει άλλη μία. Αμέσως μετά τον αποκλεισμό από τη Μπρόντμπι οι πληροφορίες μιλούσαν ακόμα και για τρεις μεταγραφές, το διοικητικό συμβούλιο όμως ήρθε να τις διαψεύσει έντονα μέσω ανακοινώσεως. Αν όμως ο Καϊάφας θεωρεί πως χρειάζεται επιπλέον ενίσχυση σε κάποια γραμμή, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Βέβαια πρέπει να τονιστεί πως η μεταγραφή του Βέλγου είχε ως αποτέλεσμα να συμπληρωθούν οι θέσεις κοινοτικών/ξένων που δικαιούται η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει στο ρόστερ. Ως εκ τούτου, αν θέλει να αποκτήσει άλλον ένα, κάποιος πρέπει να αποχωρήσει. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ επιμένουν πεισματικά να αποφεύγουν να ανοίξουν αυτή τη συζήτηση μιας και είναι λεπτό το θέμα. Εμείς εικάζουμε πως αν είναι να γίνει άλλη μεταγραφή, θα αφορά μάλλον το κέντρο της άμυνας. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν πως διαμορφώνεται το σκηνικό.