Home TOP NEWS Για όλα τα θέματα της πράσινης επικαιρότητας…

Για όλα τα θέματα της πράσινης επικαιρότητας…

Futsal-Proponisi (56)


Για όλα τα θέματα της πράσινης επικαιρότητας μίλησε στο Σούπερ Σπορ ο Ανδρέας Δημητρίου. Πιο κάτω αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των πράσινων:

Για την απόκτηση Μπαντιμπάγκα: «Πέρασε τη διαδικασία όλων των εξετάσεων. Το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση. Θέλει λίγο χρόνου για να φτάσει στα επίπεδα των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών».

Αν θα γίνει και άλλη προσθήκη: «Υπάρχουν ακόμα κάποιες μέρες και θα δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα. Θα δούμε τι θα γίνει στην πράξη».

Για τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα: «Οι πρεμιέρες κρύβουν ιδιαιτερότητες και όλοι θέλουν να βγάλουν καλό πρόσωπο. Υπάρχει το μειονέκτημα στις ομάδες που κάνουν μεγάλες προσθαφαιρέσεις με το θέμα της ομοιογένειας. Ένα ιδιαίτερο στοιχείο είναι ότι οι ομάδες είναι στο στάδιο να γνωριστούν μεταξύ τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υπερτερεί του αντιπάλου, τον οποίο σεβόμαστε και εκτιμούμε. Το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση. Θέλουμε στο σπίτι μας να κάνουμε ένα ιδανικό ξεκίνημα. Δεν θέλουμε να μείνουμε πίσω και να τρέχουμε να προλάβουμε, όπως πέρσι. Θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι να τα πάμε όσο το δυνατό καλύτερα. Ξέρουμε που στοχεύουμε, όμως στο γήπεδο πρέπει να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Υπάρχουν δυνατότητες, η ομάδα μπορεί να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί και είμαστε βέβαιοι ότι θα το δείξει μέσα από την πορεία της στο πρωτάθλημα».

Για τον Γκουλόν: «Είναι στην Κύπρο και θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και ατομικής προπόνησης. Θα δούμε αν θα μπορέσει να είναι στην αποστολή το Σάββατο. Ελπίζουμε να επιστρέψει στην ομάδα το συντομότερο δυνατό».

Για τους Μαργκάσα και Ρούνιε: «Είναι καλύτερα. Οι πιθανότητες να προλάβουν είναι υπέρ τους».

Για τον Πέρες: «Θα τον δούμε και αυτόν μέσα από τις προπονήσεις».