Home TOP NEWS Πλέον δεν είναι μυστικό

Πλέον δεν είναι μυστικό

christofi


Συζητιέται εδώ και κάποιες μέρες, από τη στιγμή που η ΘΥΡΑ 9 εξέδωσε ανακοίνωση, τα ΜΜΕ ξεθάρρεψαν και μιλούν πλέον για πληροφορίες. Δημήτρης Χριστοφή και ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή, συζητώντας το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του ποδοσφαιριστή στη Κύπρο. Από τη στιγμή που ανακοίνωση δεν προέκυψε, σαφέστατα υπάρχει διαφορά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Τζίμμης δίνει προτεραιότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και το ξεκαθάρισε σε όλους τους υποψήφιους μνηστήρες, που δεν είναι και λίγοι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προφανώς τον θέλει, ενώ και οι δυο πλευρές μιλάνε για μακροχρόνιο συμβόλαιο. Εκεί που υπάρχει διαφορά είναι το οικονομικό. Ο Δημήτρης είναι διατεθειμένος να αμειφθεί με λιγότερα από ότι στην Ελβετία, η ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει τη δική της υπέρβαση, όμως εξακολουθεί να υπάρχει διαφορά. Θεωρούμε πάντως πως για αυτό τον συγκεκριμένο παίκτη, μπορούν να βρεθούν οι τρόποι να γεφυρωθεί.

Κάπου εκεί μπαίνει στο κόλπο και ο κόσμος. Ο Χριστοφή είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έπαιξαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελευταία χρόνια, έχει νιώσει την αγάπη, δεν την κρύβει. Το γεγονός και μόνο πως οι οργανωμένοι εξέδωσαν ανακοίνωση λέει πολλά. Μέχρι και Fanpage στο Facebook έχει δημιουργηθεί για επιστροφή του και μεγαλώνει με το λεπτό! Ακόμα και ο κόσμος είναι διατεθειμένος να κάνει υπέρβαση αν πρόκειται για το Τζίμμη, αφού κανείς δεν μπορεί αν τον φανταστεί να φοράει φανέλα άλλης κυπριακής ομάδας. Ας αναλογιστούν λοιπόν διοίκηση και παίκτης, πως αυτό το ντηλ πρέπει να γίνει, πρώτα από όλα για τη χάρη αυτού του ΛΑΟΥ που παρά τις πίκρες είναι πάντα εκεί.