Home TOP NEWS Συνταγή κατά της μουρμούρας

Συνταγή κατά της μουρμούρας

match-el-omonia-brondby-r (20)


Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά και ακόμη η σκόνη που σήκωσε ο αποκλεισμός από τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ δεν έχει διαλυθεί.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Οι συνέπειες της αποτυχημένης και φέτος απόπειρας για είσοδο σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης έχουν ανοίξει πληγές στους πράσινους που πλέον στρέφουν υποχρεωτικά το μυαλό τους μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι ημέρες έχουν περάσει και η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος έχει πλησιάσει. Το Σάββατο απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια νέα αρχή και να αρχίσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους.

Χρωστάνε στον κόσμο τους μια πειστική εμφάνιση που θα συνοδευθεί με τους τρεις βαθμούς για να «σβήσουν» την πίκρα του αποκλεισμού από την Μπρόντμπι.

Και η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα του πρωταθλήματος στις πρώτες πέντε αγωνιστικές προσφέρεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ για ένα δυνατό ξεκίνημα που θα διώξει τη μουρμούρα και την γκρίνια μακριά.

Μετά το ματς με τους ερυθρόλευκους, θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τον Εθνικό Άχνας (εκτός έδρας), τη Δόξα και την Ανόρθωση (εντός έδρας) και την Αγία Νάπα (εκτός έδρας). Τέσσερα θεωρητικά βατά παιχνίδια και ένα ντέρμπι στο «σπίτι» της μπροστά στον κόσμο της.

Ακόμη και το 5×3 δεν μοιάζει με όνειρο, φτάνει οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα να αποφύγουν αμυντικές αδυναμίες τύπου «Μπρόντμπι». Ένα δυνατό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με νικηφόρα αποτελέσματα είναι ικανό να αντιστρέψει πλήρως το κλίμα στο «τριφύλλι».

Αν, μάλιστα, στην εξίσωση μπει και το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα, ο Βέλγος ακραίος επιθετικός Μπαντιμπανγκά (αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα, αφού έφθασε χθες στην Κύπρο), τότε λογικά θα αλλάξει και η αγωνιστική του εικόνα.

Το θετικό είναι πως στην ομάδα υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές-ηγέτες, με πλούσια εμπειρία, ικανοί να αντιστρέψουν προς το καλύτερο την υπάρχουσα κατάσταση.