Home TOP NEWS Ανακοίνωση Θύρας 9

Ανακοίνωση Θύρας 9

omonoia-brondby-kazamias-kosmos (13)


Η ανακοίνωση των οργανωμένων ενόψει της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος και του φεστιβάλ που διοργανώνουν:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Μετά από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη καλούμαστε ακόμα μια φορά να ορθώσουμε ανάστημα και να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας μας στο πρωτάθλημα που αρχίζει το Σάββατο. Ένα πρωτάθλημα που έχει ξεφτιλιστεί πλήρως με τους όρους διεξαγωγής του και είναι το πλέον αναξιόπιστο στη συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφίας των οπαδών (με τις γνωστές ευνοούμενες εξαιρέσεις). Κάτι που θα έπρεπε να αναγκάσει την διοίκηση της ομάδας να επανεξετάσει τη συμμετοχή μας ή τουλάχιστον να αντιδράσει δυναμικά ενάντια στη παράγκα του Κουτσοκούμνηκαι της παρέας του. Αντί αυτού συνεχίζουμε να λαμβάνουμε μέρος σε μια φαρσοκωμωδία που κάποιοι με το έτσι θέλω μας κρατούν εκεί δέσμιους τους να παίζουμε με τους κανόνες και τα συμφέροντα τους.

Όσον αφορά την ομάδα μας. Κάνουμε ξεκάθαρο σε όλους πως παρόμοια πορεία όπως τα τελευταία χρόνια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ. Καλούμε το τεχνικό επιτελείο και τους παίχτες όπως δώσουν τα πάντα για να κάνουν ξανά τον μεγάλο ανυπέρβλητο ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ περήφανο όπως του αρμόζει. Εμείς από την μεριά μας θα συνεχίσουμε από εκεί που δεν σταματήσαμε ποτέ να πολεμάμε εναντίον τις σαπίλας μέσα και έξω και να προασπιζόμαστε την Βασίλισσα μας. Στο πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος θα είμαστε ξανά εκεί στα τσιμέντα για ακόμα ένα πάρτι. Καλούμε τον κόσμο μας να μαζευτεί στον κεντρικό από νωρίς το Σάββατο και να αναχωρήσει μαζί μας στις 17:30 για το ΓΣΠ.

Παράλληλα προετοιμαζόμαστε και για το δικό μας γεγονός της χρονιάς. Λιγότερο από 20 μέρες μας χωρίζουν από το 5ο φεστιβάλ ΘΥΡΑ 9. Ένα φεστιβάλ το οποίο έγινε θεσμός και χρόνο με τον χρόνο προσελκύει περισσότερο κόσμο κάθε ηλικίας .Το 5ο φεστιβάλ ΘΥΡΑ 9 αυτή την φορά θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ορφέα στην Λευκωσία το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα. Καλούμε σύσσωμο τον πράσινο λαό όπως το στηρίξει ακόμα πιο μαζικά όπως έπραξε τα προηγούμενα τέσσερα φεστιβάλ. Το εισιτήριο είναι στα 5 ευρώ όπως κάθε χρόνο και θα υπάρχουν στο γήπεδο το Σάββατο στο παιχνίδι απέναντι στην Σαλαμίνα.Είναι πολύ σημαντικό να αγοράσετε το εισιτήριο σας όσο πιο γρήγορα γίνετε καθώς έτσι βοηθάτε στο στήσιμο του φεστιβάλ γιατί τα έξοδα τρέχουν.

Τέλος, θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο μας πως ο αγώνας μας ενάντια στον τρομονόμο και την επερχόμενη κάρτα οπαδού, συνεχίζεται. H γραμματεία της ΘΥΡΑ 9 παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα τοποθετηθεί σύντομα.