Home TOP NEWS Η αρχή είναι το ήμιση του παντός

Η αρχή είναι το ήμιση του παντός

omonoia-brondby-kazamias-team-omada (18)


Υπερβολικός ο τίτλος μας, με δεδομένο ότι ακόμα κι αν χάσουμε θα έχουμε πολλές αγωνιστικές να το διορθώσουμε; Μπορεί, αλλά όταν καείς απ’ το χυλό φυσάς και το γιαούρτι! Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου αρχίζει σήμερα και η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται στο Στάδιο ΓΣΠ τη Νέα Σαλαμίνα (19:00, live omonoianews.com). Θέλει να μπει με το δεξί στο μαραθώνιο και ξέρει πως για να το πράξει, πρέπει να κάνει καλή εμφάνιση.

Επιστρέφοντας στα του τίτλου τώρα, ναι η αρχή είναι το ήμιση του παντός και το σημερινό ματς είναι τελικός. Όπως τελικοί είναι όλα τα παιχνίδια από σήμερα μέχρι την τελευταία μέρα των πλέι οφ. Παραδοσιακά, μένουμε πίσω, σκεφτόμαστε υπάρχει χρόνος να καλύψουμε το έδαφος, τρέχουμε, κερδίζουμε εντυπώσεις, αλλά δε φτάνουμε. Φέτος ας μπούμε πιο σοβαρά, πιο σοφοί από προηγούμενες χρονιές.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη σήμερα, κάτι που θα ισχύει στην πλειοψηφία των παιχνιδιών που θα δώσει. Από τη θεωρία στη πράξη υπάρχει απόσταση που θα καλυφτεί μόνο με σκληρή δουλειά και απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο. Καλή αρχή ΟΜΟΝΟΙΑ.