Home SPORTS NEWS Άλωσε το Upton Park η Μπόρνμουθ

Άλωσε το Upton Park η Μπόρνμουθ

bornmuth


Φανταστικό παιχνίδι το Upton Park ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και τη νεοφώτιστη Μπόρνμουθ, η οποία πανηγύρισε την παρθενική της επιτυχία στην Premier League! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο 45λεπτο με 2-0, χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Γουίλσον (11′, 28′).

Εκρηκτικοί με το ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι, έφεραν το ματς στα ίσα με τα γκολ των Νομπλ (48′ πεν.) και Κουγιατέ (53′).

Στο 66′ ο Πιού έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Μπόρνμουθ με 3-2 και στο 79′ ο Τζένκινσον υπέπεσε σε πέναλτι βλέποντας παράλληλα την κόκκινη κάρτα. Ο Γουίλσον ψύχραιμος από τα 11 βήματα ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Το τελικό 3-4 διαμορφώθηκε από το γκολ του Μαϊγκά στο 83ο λεπτό.

Στο Selhurst Park ο Σακό λύτρωσε την Κρίσταλ Πάλας στο 88ο λεπτό, σκοράροντας για το τελικό 2-1. Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, ο Νταν στο 71′ άνοιξε το σκορ για τους Λονδρέζους, με την Άστον Βίλα να ισοφαρίζει έπειτα από το αυτογκόλ του Σουαρέ έξι λεπτά αργότερα.Για 80 λεπτά η Λέστερ του Κλάουντιο Ρανιέρι ήταν ισόπαλη χωρίς τέρματα κόντρα στην Τότεναμ του Μαουρίσιο Ποκετίνο. Ο Άλι πάγωσε το Walkers Stadium στο 81ο λεπτό, ανοίγοντας το σκορ για τους “Spurs”, αλλά δύο λεπτά μετά ο Μαχρέζ νίκησε την άμυνα της Τότεναμ και τον Λορίς για το τελικό 1-1.

Νόριτς και Στόουκ έμειναν στο 1-1 στο “Carrow Road”, με το σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο μετά τα τέρματα των Ντιούφ (0-1 στο 11′) και Μάρτιν (1-1 στο 28′).

Η τρίτη ισοπαλία με 1-1 στην 3η αγωνιστική της Premier League σημειώθηκε στο “Stadium of Light” ανάμεσα σε Σάντερλαντ και Σουόνσι. Ο Γκομίς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον γερόλυκο Ντεφόου να σκοράρει στο 62′ χαρίζοντας τον πρώτο φετινό βαθμό στους γηπεδούχους.

Πηγή:Sport24.gr