Home TOP NEWS Ξεχειλίζει από ποιότητα

Ξεχειλίζει από ποιότητα

match-omonoia-salamina-kazamias (26)-kaiafas-bebe


Ότι του λείπει σε μπόι, το διαθέτει σε ποδοσφαιρική ποιότητα. Ο λόγος για τον Λουτσιάνο Μπεμπέ που έδωσε πνοή με την είσοδο του στην ΟΜΟΝΟΙΑ και έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στην ανατροπή. Μπορεί να μην πέτυχε κάποιο από τα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου (είχε δοκάρι) όμως με την απόδοση του έκανε τη διαφορά.

Ήταν πάντα ξεμαρκάριστος, έδινε πάντα σωστές πάσες, έβγαζε την ομάδα μπροστά. Κυρίως τα έκανε να μοιάζουν απλά, χωρίς προσπάθεια. Συνυπήρξε με τον Ασσίς στην ομάδα, σε επιθετικογενή ρόλο και χωρίς να περιορίσει ο ένας τον άλλο, έσπρωξαν την ΟΜΟΝΟΙΑ στη νίκη. Ο Μπεμπέ υπενθύμισε τους λόγους που τον απέκτησε η ΟΜΟΝΟΙΑ καθώς και ότι, δεν μπορείς ποτέ να έχεις πολλή ποιότητα.

Αφού αναφερθήκαμε στον Λουτσιάνο, πρέπει να πούμε δυο λόγια και για τον παίκτη που αντικατέστησε, το Γεράσιμο Φυλακτού. Προφανώς δεν ήταν η μέρα του, πρέπει όμως να το αφήσει πίσω του άμεσα. Όλοι δικαιούνται κακές μέρες, πόσο μάλλον ένας παίκτης που δίνει το πρώτο του ματς στην εντεκάδα για τη χρονιά. Συνέχισε τη σκληρή δουλειά Φύλα, ο προπονητής σου, οι συμπαίκτες και ο κόσμος πιστεύουν στο ταλέντο σου.