Home SPORTS NEWS Ήττα στην πρεμιέρα για τη Γιουβέντους

Ήττα στην πρεμιέρα για τη Γιουβέντους

udine


Ένα απόρθητο κάστρο αλώθηκε στην πρεμιέρα της Serie A για τη σεζόν 2015-2016! Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Γιουβέντους ηττήθηκε στο Τορίνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος! Δράστης ήταν η Ουντινέζε, η οποία επικράτησε 0-1 με το γκολ του Τερό στο 78′!

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας παρουσιάστηκε αργή, προβλέψιμη και χωρίς ενέργεια, με αποτέλεσμα η Ουντινέζε, η οποία εφάρμοσε το πατροπαράδοτο ιταλικό catennaccio, να κρατήσει με ευκολία ασφαλή την εστία του Καρνέζη!

Η αδυναμία της Γιουβέντους να επιτεθεί επέτρεψε το θάρρος των αντεπιθέσεων και σε μία από αυτές, στο 78′, ο Τερό βρέθηκε αφύλακτος ενώπιων του Μπουφόν και τον πλάσαρε ιδανικά!

Ο Καρνέζης αγωνίστηκε βασικός στο Τορίνο και είχε πολύ καλή απόδοση, επεμβαίνοντας όποτε χρειάστηκε, ενώ ο Κονέ χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή και έπαιξε για 37′ λεπτά.

Στο “Αρτέμιο Φράνκι” στη Φλωρεντία, η Φιορεντίνα επικράτησε 2-0 της Μίλαν στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής, βάση του “βάρους” των δύο αντιπάλων. Η Μίλαν έμεινε με δέκα παίκτες στο 36′ λόγω της δεύτερης κίτρινης του Έλι και η Φιορεντίνα αξιοποίησε το πλεονέκτημα, με τον Μάρκος Αλόνσο να σκοράρει στο 38′ και τον Ίλισιτς να κάνει το 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 45′.

Η Ίντερ άρχισε με νίκη 1-0 επί της Αταλάντα στο Σαν Σίρο, αλλά τα χρειάστηκε για τα καλά… Η Αταλάντα κρατούσε γερά το σκορ για 93 λεπτά, ακόμα και όταν έμεινε με 10 παίκτες στο 71′ λόγω αποβολής του Καρμόνα και χρειάστηκε να λύσει το γόρδιο δεσμό ο νεοαποκτηθείς Γιόβετιτς στο 93′!

Η Νάπολι φιλοξενήθηκε από τη Σασουόλο και ηττήθηκε 2-1, αν και προηγήθηκε στο 3′ με τον Χάμσικ. Ο Φλόρες στο 32′ ισοφάρισε και ο Σανσόνε στο 84′ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Το σκορ της ημέρας σημειώθηκε στη Γένοβα, όπου η Σαμπντόρια επικράτησε 5-2 της νεοφώτιστης Κάρπι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 5-0 με γκολ των Έντερ (14′-33′), Μούριελ (21′-31′) και Φερνάντο (37′) και μείωσαν οι φιλοξενούμενοι με τους Λαζάρι (38′) και Ράιντερ (88′).

Juventus 0 – 1 Udinese # ThereauJuventus 0 – 1 Udinese # Thereau Exclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Sunday, 23 August 2015

 

Inter 1 – 0 Atalanta # Super JoveticInter 1 – 0 Atalanta # Super JoveticExclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Sunday, 23 August 2015

 

Πηγή: Sport24.gr