Home TOP NEWS Δημήτρη η θέση σου είναι εδώ…

Δημήτρη η θέση σου είναι εδώ…

Christofi-Kaiafas2


Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, θα προβληματιζόταν, σε καταλαβαίνουμε. Ήταν τόσο χαώδης η οικονομική διαφορά από την πρόταση του αιωνίου, ήταν τόσο μεγάλη η πίεση από τη Σιόν που η αλήθεια φοβηθήκαμε. Τους απέρριψες όμως, γιατί ήξερες καλά που είναι η καρδιά σου, αλλά και γιατί δεν μπορούσες να πληγώσεις το κόσμο. Τώρα δυναμικά μπήκε η Ανόρθωση, μια πολύ πιο “ασφαλής” επιλογή από ότι ο αιώνιος. Αν ήθελες όμως να πας κοντά τους Δημήτρη μέχρι τώρα θα το έκανες, δεν θα περίμενες. Είσαι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ και όσο κι αν θα ήθελες οι διαπραγματεύσεις να έπαιρναν άλλο πιο ομαλό δρόμο (κι εμείς μαζί σου), στο τέλος της ημέρας αυτό να κρατήσεις…

Christofi26Να κρατήσεις το “μείνε για πάντα Χριστοφή”, που σε άγγιξε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Να κρατήσεις την μάχη που δίνει ο ΛΑΟΣ για να σε φέρει. Εσένα, τον αγαπημένο του, για κανένα άλλο δεν το έπραξε. Να κρατήσεις ότι μέχρι και στην Πορτογαλία κάνουν λόγο για την αγάπη του κόσμου προς το “σύμβολο για αυτούς Δημήτρη Χριστοφή”. Γιατί βλέπει στο πρόσωπο σου την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Βλέπει ένα δικό του παιδί, γιατί τέτοιος είσαι πλέον, που μπορεί να αποτελέσει τη βάση για μια μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ, διατηρώντας τον χαρακτήρα του ταπεινό και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ.

Christofi-Kaiafas3Δημήτρη μπροστά σου έχεις δυο δρόμους. Δεν μπορούμε να σου εγγυηθούμε πως ο δικός μας είναι πιο εύκολος, ούτε αυτός που θα σου φέρει περισσότερα χρήματα, αλλά εσύ δεν ήσουν ποτέ για τα εύκολα. Εσύ ήσουν πάντα για εκείνα που θέλει η καρδιά σου κι αυτή είναι πράσινη. Και εκείνο που μπορούμε να σου εγγυηθούμε είναι πως όταν επιστρέψεις, θα νιώσεις πιο έντονα από ποτέ την αγάπη του μεγάλου ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ. Όταν επιστρέψεις, δεν θα το κάνεις για 3 χρόνια που λέει το συμβόλαιο, αλλά για πάντα. Η θέση σου είναι εδώ!