Home TOP NEWS Ολιγωρία και αδυναμία της έφεραν και μπλεξίματα

Ολιγωρία και αδυναμία της έφεραν και μπλεξίματα

Ndri Romaric


Μπλεγμένη σε περίεργα παιχνίδια ατζέντηδων τις τελευταίες ώρες, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε ψες μεγάλη μάχη για να κλείσει το Ρομαρίκ. Παρότι δεν εκδόθηκε ακόμα ανακοίνωση, η κίνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ζητήσει τη μπλε κάρτα του παίκτη, δείχνει πως η δουλειά θα γίνει, εκτός κι αν συμβούν πάλι περίεργα. Η ομάδα μας έκαψε όλες τις άλλες γέφυρες με ποδοσφαιριστές για τα μάτια του πρώην άσσου της Σεβίλλης και κόντεψε να το πληρώσει. Ανεξάρτητα όμως από το πως θα τελειώσει αυτή η ιστορία, κάποια πράγματα πρέπει να λεχθούν.

Ο κακός προγραμματισμός, αλλά πολύ περισσότερο τα όσα έχουμε ζήσει τις τελευταίες 3 εβδομάδες μας έχουν προβληματίσει πολύ. Γιατί είναι ένα θέμα να μην σου βγουν κάποιοι παίκτες και άλλο η αδικαιολόγητη ολιγωρία, η αλλαγή στάτους παικτών σαν να είναι πουκάμισο και εν τέλη η ψεσινή αγωνία. Αν ούτε τώρα δεν το πάρουμε απόφαση για εκσυγχρονισμό, αρχίζοντας από τον επαγγελματία τεχνικό διευθυντή, δεν θα το πράξουμε ποτέ. 2 Σεπτεμβρίου και δεν ξέρουμε αν ο κεντρικός αμυντικός που έχουμε ανάγκη εδώ και καιρό έκλεισε και δεν ξέρουμε και ποιον θα αντικαταστήσει.

romaric-messi

Το μπλέξιμο με τους μάνατζερς τις τελευταίες ώρες, με 2 διαφορετικούς ατζέντηδες να υποστηρίζουν πως έχουν τα δικαιώματα του Ρομαρίκ, ευχόμαστε να απέδειξε και στον τελευταίο που δεν ήθελε να το καταλάβει, πως πρέπει να εκσυγχρονιστούμε. Ο Ρομαρίκ είναι μεγάλο όνομα, όχι τόσο μεγάλο όμως για να κρύψει τις αδυναμίες και τη προβληματική μας λειτουργία.