Home TOP NEWS Αναγκαίες οι τομές

Αναγκαίες οι τομές

flag


Σε προηγούμενο μας κομμάτι, εκφράσαμε τη πεποίθηση πως μετά τις διορθωτικές κινήσεις αφού αποκλειστήκαμε, το ρόστερ μας πλέον είναι καλό και ανταγωνιστικό. Πραγματικά πιστεύουμε, πως παρότι έχει και κάποιες συγκεκριμένες αδυναμίες, το ρόστερ διαθέτει μπόλικη ποιότητα και είναι ικανό για πολύ καλύτερη πορεία από πέρσι. Αρκεί να δει κανείς κάποια από τα ονόματα και είναι αρκετό.

Την ίδια στιγμή όμως, δεν αλλάζει η θέση μας ότι το σωματείο χρειάζεται τομείς σε θέματα οργάνωσης. Θα είμασταν ικανοποιημένοι σε μεγάλο βαθμό με το ρόστερ, αν διαμορφωνόταν στη σημερινή του μορφή τον Ιούνιο. Και πραγματικά πιστεύουμε ότι αν ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του είχαν πίσω τους ένα σωστό μηχανισμό, θα ήταν πιο ήρεμοι και πιο σίγουροι για τις επιλογές τους. Δεν είναι θέμα τεχνικού τημ κατά την άποψη μας, αλλά θέμα διαδικασιών και αρμοδιοτήτων του σωματείου. Και επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά πως η πρώτη κίνηση θα ήταν η απόκτηση τεχνικού διευθυντή με γνώσεις και παραστάσεις. Ακόμα κι αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αυτή θα είναι η άποψη μας και θα την επαναλαμβάνουμε διαρκώς.

Δεν κρύψαμε ποτέ την άποψη μας ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει ένα πολύ καλό και εξελίξιμο προπονητή, ενώ το τεχνικό τημ έχει μεγάλη ικανότητα και στο διάβασμα του αντιπάλου. Παρότι το τελευταίο καιρό αμφισβητείται (λογικό βάση αποτελεσμάτων και ουδείς είναι υπεράνω κριτικής), ο Καϊάφας πέρσι μέσα σε αντίξοες συνθήκες έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Θεωρούμε όμως, πως το ταβάνι των πραγματικών του δυνατοτήτων ο κόουτς θα το αγγίξει, αν το ποδοσφαιρικό τμήμα οργανωθεί ορθά από το σωματείο. Δεν μπορούν 2-3 άτομα να κάνουν τα πάντα.