Home TOP NEWS Ξανά εξαιρετικοί οι πράσινοι διεθνείς

Ξανά εξαιρετικοί οι πράσινοι διεθνείς

giogio-ethniki


Έχασε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, με το ίδιο σκορ και τον ίδιο τρόπο η Εθνική Κύπρου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στάθηκε πολύ καλά κόντρα στο ισχυρό Βέλγιο στο τέλος όμως λύγισε και έχασε με 0-1. Δυο πράσινοι, οι Οικονομίδης και Γιωργαλλίδης ήταν βασικοί σε όλο το ματς και είχαν πολύ καλή απόδοση. Λίγο νωρίτερα βασικός στο παιχνίδι της Μάλτας με το Αζερμπαϊζάν ήταν ο Αντρέ Σκέμπρι. Πιο κάτω πως είδαμε την απόδοση των διεθνών μας:

Αντώνης Γιωργαλλίδης: Πιθανότατα ο κορυφαίος παίκτης της Εθνικής φώναξε παρόν όποτε χρειάστηκε και νικήθηκε μόνο στη φάση του 85′ όταν δεν μπορούσε να κάνει πολλά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έκανε δυο μεγάλες αποκρούσεις στο 19′ και το 40′ σε σουτ των Ναϊγκολάν και Ντε Μπράινε, ενώ είχε κι άλλες, μικρότερου βαθμού δυσκολίας στο ενεργητικό του.

Γιώργος Οικονομίδης: Το επίπεδο δυσκολίας ανέβηκε σε σύγκριση με την Ουαλία, το ίδιο όμως και η απόδοση του “Γιόγιο”. Απέναντι σε Βίτσελ, Φελαϊνί και Ναϊγκολάν ο Οικονομίδης έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Πάλεψε και βγήκε νικητής σε αρκετές φάσεις, βοήθησε στη κυκλοφορία όταν ανακτούσε η Κύπρος τη μπάλα, γενικά έδειξε σε ανοδική πορεία.

Αντρέ Σκέμπρι: Ξεκίνησε στη μεσαία γραμμή σε 4-4-2, σύντομα όμως το σύστημα άλλαξε σε 4-2-3-1 και ο Σκέμπρι αγωνίστηκε πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μίφσουντ. Ήταν διαρκής απειλή και το γκολ της Μάλτας ξεκίνησε από δική του προσωπική ενέργεια. Συνδυάστηκε πολλές φορές με τον Έφιογκ του οποίου τη ταχύτητα εκμεταλλεύτηκε βγάζοντας του αρκετές μπαλιές στο χώρο. Ο Σκέμπρι ήταν γενικώς εξαιρετικός, αν και το highlight του ματς ήταν μια απίστευτη απόκρουση του Άντριου Χογκ. Δείτε πιο κάτω το βίντεο και θα καταλάβετε.

https://www.dailymotion.com/video/x358tp9_malta-2-2-azerbaijan-euro-2016-qualif_sport