Home TOP NEWS Χτυπάνε εντεκάδα

Χτυπάνε εντεκάδα

match-omonoia-salamina-kazamias (4) ziguy badibanga


Τον τελευταίο καιρό, έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ μας και έχουν μπει στην ομάδα νέοι παίκτες. Κατακρίβιαν από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό έχουν προστεθεί στο ρόστερ 6 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων 4 στη λίστα Α και 2 στη λίστα Β. Δυο από αυτούς, χτυπάνε αυτή την εβδομάδα την πόρτα της εντεκάδας και έχουν αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσουν.

Ο λόγος για τους Ζιγκί Μπαντιμπάγκα και Καρίμ Χάφεζ. Ο Ζίγκι ήρθε για να κάνει τη διαφορά στα φτερά και ο λόγος που ως τώρα έμπαινε για να δώσει βοήθειες από το πάγκο, ήταν ο βαθμός ετοιμότητας του. Είναι πλέον στην ομάδα σχεδόν ένα μήνα, είχε τώρα με τη διακοπή την ευκαιρία να ανεβάσει στροφές και είναι σχεδόν στο 100%. Όσον αφορά το Χάφεζ ήρθε σε φουλ ετοιμότητα μιας και έκανε προετοιμασία με τη Λιρς, ενώ η απουσία του Μαργκάσα και η ανετοιμότητα το Καμπράλ τον κάνουν φαβορί για εντεκάδα.

Κατά τα άλλα, για τους υπόλοιπους καινούριους μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε. Ρομαρίκ και Καμπράλ είναι ανέτοιμοι, ο Χριστοφή τραυματίας και ο Καντούτσης αν και στο 100%, δύσκολα θα απειλήσει ένα εκ των Ρούνιε και Λομπιανίτσε.