Home TOP NEWS Εύκολο μόνο αν το κάνει τέτοιο

Εύκολο μόνο αν το κάνει τέτοιο

match-omonoia-salamina-kazamias (10)-team


Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, συνηθίζουν να λένε οι προπονητές, θέλοντας να δείξουν πως όλα κρύβουν τους κινδύνους τους. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κερδίσει τη Δόξα όμως, ούτε που θα περάσει από το μυαλό του κόουτς να πει “χάσαμε γιατί το ματς ήταν δύσκολο”. Τέτοια παιχνίδια σαν το επόμενο που δίνει η ομάδα μας, μπορούν να εξελιχθούν σε εύκολα ή δύσκολα, ανάλογα με την απόδοση της μεγάλης ομάδας του ζευγαριού.

Και το ματς με την Άχνα για παράδειγμα, στη θεωρία εύκολο ήταν. Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να τα βρίσκει μπαστούνια στο Δασάκι, όμως η διαφορά δυναμικότητας με τον Εθνικό είναι πολύ μεγάλη. Φάνηκε μάλιστα στο πρώτο 35λεπτο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ, αντίθετα δέχθηκε ένα στην πρώτη επίθεση του αντιπάλου της και μετά δεν μπόρεσε να αποδώσει. Έδωσε δικαιώματα και το πλήρωσε.

Το ίδιο ισχύει και κόντρα στη Δόξα. Δεν έχει ούτε τη ποιότητα, ούτε την εμπειρία, ούτε τα κίνητρα μας. Είναι ένα ματς που για αυτούς στο πρόγραμμα γράφει “ήττα”. Αν τους δώσουμε όμως την ευκαιρία, να είστε σίγουροι πως θα υπερβάλουν εαυτό για να μας κερδίσουν. Για αυτό να μπούμε σοβαρά, να αποδώσουμε σε ψηλό επίπεδο, να “σκοτώσουμε” τις ευκαιρίες μας, για να μιλάμε μετά για “εύκολο” παιχνίδι.