Home TOP NEWS Την σκληραίνει ο Ρόμαρικ

Την σκληραίνει ο Ρόμαρικ

romaric-ronaldo


Με την απόκτηση του Ιβοριανού τις τελευταίες ώρες (κυριολεκτικά) της μεταγραφικής περιόδου η ΟΜΟΝΟΙΑ απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή που θα της δώσει αρκετές λύσεις σε μια θέση όπου πονάει εδώ και αρκετό καιρό. Μια θέση όπου δεν υπάρχει αρκετό βάθος και ομολογουμένως έχει στοιχίσει σημαντικά τόσο σε βαθμούς αλλά και σε μια πρόκριση.

Του Αντώνη Κωνσταντινίδη, protathlima.cm

Όταν και θα είναι απόλυτα έτοιμος ο Ρομαρίκ και ο Κώστας Καϊάφας αποφασίσει να τον ρίξει στην ενδεκάδα (λογικά στο κέντρο της άμυνας) η ανασταλτική λειτουργία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αποκτήσει μια σκληράδα και επιθετικότητα (κάτι που δεν έχουν οι μέχρι στιγμής στόπερ της ομάδας).

Επίσης με την προσθήκη του πρώην παίκτη της Σεβίλλης και της Μπαστιά, το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ξεκινάει πιο ομαλά από πίσω, καθώς ο Ιβοριανός έχει την δυνατότητα να κάνει παιχνίδι από την άμυνα και να μεταφέρει με ασφάλεια την μπάλα στα αμυντικά χαφ. Ένα στοιχείο που το έψαχνε ο τεχνικός των «πρασίνων».
Ένα από τα πολλά θετικά της απόκτησης του Ρομαρίκ είναι πως ο Κώστας Καϊάφας έχει στην διάθεση του έναν πολυσύνθετο παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός αλλά και στο κέντρο.

Με την ενσωμάτωση του Ιβοριανού ο Καϊάφας έχει ακόμη μία ποιοτική επιλογή στην διάθεση του, η οποία τον βοηθάει όχι μόνο στα πρόσωπα που θα αποτελούν την εντεκάδα, αλλά ακόμη και στο σύστημα, καθώς σε δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, θα έχει την δυνατότητα να παίζει με δύο καθαρόαιμα αμυντικά χαφ.