Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Ομαδούλα της σειράς

Αναγνώστης: Ομαδούλα της σειράς

Ball-56666
Δυστυχώς κύριοι της διοίκησης, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές αυτό μας καταντήσατε, και το χειρότερο ότι αυτή η νοοτροπία άρχισε να περνάει και στους οπαδούς.


Ας ξεκινήσουμε από την κεφάλι της ομάδας. Κύριοι είστε παντελώς ανίδεοι και επικίνδυνοι για την ομάδα. Δεν θα μιλήσω για την μηδενική οργάνωση και επαγγελματισμό αλλά να πούμε για τον προγραμματισμό; Να πούμε για την ανακοίνωση που κατηγορούσατε τα ΜΜΕ και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις εκτεθήκατε; Να πούμε ότι πριν την Μπροντμπί δεν θα κάναμε άλλη μεταγραφή αλλά μετά τον αποκλεισμό ήρθαν άλλοι 5 ποδοσφαιριστές; Να γράψουμε για τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές που κάνουν ότι θέλουν χωρίς να λογοδοτούν σε κανένα; Τώρα τι ακολουθεί, το γήπεδο ή ο τεχνικός διευθυντής; Βάλατε μια ταμπέλα με την λέξη οικονομικό και κρύβεστε σε όλα τα λάθη πίσω από αυτή. Να σας θυμίσω ότι και η Ανόρθωση έχει οικονομικό πρόβλημα αλλά εκπέμπει μία υγεία, δεν κάνει ο καθένας ότι θέλει εντός και εκτός του γηπέδου. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι κύριοι.

Κώστα Καϊάφα κάθε μέρα με την συμπεριφορά σου μας μικραίνεις. Ή άλλαξε ή αν δεν αντέχεις την πίεση φύγε και για το καλό σου αλλά και για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σε υποστήριζα με νύχια και με δόντια σαν ποδοσφαιριστή και πέρσι σαν προπονητή αλλά πλέον κάνεις πολύ μεγάλο κακό στην ομάδα. Να ξεκινήσω από τις τιμωρίες της ΟΥΕΦΑ; (πέρσι σε δικαιολόγησα λόγω σφαγής και έντασης αλλά μετά το φετινό δεν σε δικαιολογώ ούτε για το περσινό). Να πω για το ξύλο που έπαιξες με ποδοσφαιριστή του Ερμή στη λήξη του φιλικού; Να πω για το παιχνίδι με την Σαλαμίνα που γύρισες και έβριζες την δυτική; Και το χειρότερο η μόνη σου έννοια πλέον είναι να διαμαρτύρεσαι για την διαιτησία και όχι να διορθώσεις τα κακώς έχοντα στην ομάδα. Να διαμαρτυρόμαστε ναι, αλλά όταν πρέπει και όχι επειδή έγινε συνήθεια και τρόπος δικαιολογίας. Αν σήμερα με τη Δόξα το πρόβλημα ήταν η διαιτησία τότε ίσως να μην υπάρχει γιατρειά για τη ομάδα, που ο καθένας έκανε ότι ήθελε ( π.χ Ράμος) και μια ομάδα χωρίς πλάνο στο γήπεδο. Πως θα σε σέβονται και θα σε εκτιμούν οι ποδοσφαιριστές με τέτοια συμπεριφορά; Πως θα τους απευθύνεις το λόγο για τη συμπεριφορά τους όταν η δική σου είναι χειρότερη;

Για τους ποδοσφαιριστές τι να πω; Γεμίσαμε με μέτριους ποδοσφαιριστές και αμφιβόλους αξίας. Να κάνουν ότι θέλουν, και να μην λογαριάζουν κανένα. Να διαλέγουν παιχνίδια που θα παίξουν. Να τρώνε αδικαιολόγητες κόκκινες και να κρεμάζουν μια ολόκληρη ομάδα. Να έχουν απαράδεκτη συμπεριφορά.

Και τέλος για τον κόσμο. Δυστυχώς είδα με απογοήτευση κόσμο να χειροκροτεί τον Ράμος κατά την έξοδο του από το γήπεδο την ώρα της αποβολής και μετά να τα βάζει με την διαιτησία. Δεν καταλαβαίνω την λογική να χειροκροτήσω ένα ποδοσφαιριστή που έχει 100% ευθύνη για την κόκκινη κάρτα και φθάνει μέχρι και την λογική της εσκεμμένης κόκκινης κάρτας και μετά να μου φταίει η διαιτησία. Όχι κύριοι ο Ράμος έπρεπε να φύγει χθες από την ομάδα μετά από το σημερινό και όχι να τον χειροκροτώ. Αυτό είναι δείγμα μικρής ομάδας και όχι ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Κλείνοντας, δηλώνω ότι εγώ ΠΛΕΟΝ διαλέγω τον λάθος δρόμο, τον δρόμο της απόχης από όλη αυτή την κοροϊδία για τον λόγο ότι δεν αντέχω να βλέπω άλλο αυτή την ομάδα να μικραίνει. Εδώ και 25 χρόνια, τσακώνομαι, αντιδρώ και γκρινιάζω αλλά πλέον δεν έχω άλλες δυνάμεις να παλέψω. Ελπίζω να βρεθούν τα άτομα που θα καταφέρουν να αντιστρέψουν αυτή την κατάσταση και να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Υ.Γ. Η συγκεκριμένη μέρα για μένα είναι η χειρότερη της ζωής μου (ούτε που συγκρίνετε η περσινή με την Δυναμό Μόσχας), γιατί κάνω πλέον συνειδητή αποχή από την μεγάλη μου αγάπη και την καθημερινότητα μου αλλά δυστυχώς έχω ξεμείνει από δυνάμεις και υπομονή. Είναι ένα καλοστημένο σύστημα που με σποραδικές αντιδράσεις δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΣ Χ.