Home TOP NEWS “Ηρέμησε και δες τα καθαρά”

“Ηρέμησε και δες τα καθαρά”

AG3-OMONOIA-DOXA-KAZAMIAS-KOSMOS (143)


Θέμα Κώστα Καϊάφα δεν τέθηκε, όμως η συζήτηση του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το διοικητικό συμβούλιο ήταν σε κάποια σημεία έντονη. Στον κόουτς έγιναν συστάσεις για την εικόνα της ομάδας, την απειθαρχία συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, αλλά και τη συμπεριφορά του ιδίου. Ουσιαστικά του ζητήθηκε να ηρεμήσει στο πάγκο, έτσι ώστε να μπορεί να καθοδηγεί την ομάδα σωστά.

Πάνω στην ένταση του παιχνιδιού είναι φυσιολογικό κάποιες φορές όλοι να ξεφεύγουν. Ο κόουτς όμως έχει ήδη τιμωρηθεί δύο φορές σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και πρέπει να προσέξει να μην γίνει το ίδιο και στη Κύπρο. Τα νεύρα μπορούν επίσης να μεταφερθούν στο γήπεδο και στη κερκίδα και λειτουργούν χωρίς αμφιβολία ενάντια στο καθαρό μυαλό. Τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες του, πρέπει να έχουν τη διαύγεια να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.

Πρέπει και ο ίδιος ο Κώστας Καϊάφας να αντιληφθεί πως αδικεί τον εαυτό του όταν ξεφεύγει. Αντί να μιλάμε για τις δυνατότητες του σαν προπονητής, καταλήγουμε να μιλάμε για καυγάδες και βρισιές. Αφού έχει ακόμα την ευκαιρία, να ηρεμήσει και να δει τα πράγματα πιο καθαρά.