Home TOP NEWS Ανακοίνωση ΣΥΦΙ Πάφου

Ανακοίνωση ΣΥΦΙ Πάφου

pafosfanclub


«Με αφορμή τις ανακοινώσεις και τα δημοσιεύματα που σχετίζονται με την εκστρατεία της Θύρας 9 για συλλογή εκλογικών βιβλιαρίων σε Παγκύπρια κλίμακα το Δ.Σ. του ΣΥΦΙ Ομόνοιας στην Πάφο θέλει να διευκρινίσει τα ακόλουθα.

1. Από το 2008 ΣΥΦΙ Πάφου και Θύρα 9 συστεγάζονται και έχουν μια καθόλα άψογη και αγαστή συνεργασία.

2. Οι αποφάσεις τις Θύρας 9 για μας είναι απόλυτα σεβαστές και κατανοητές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα μας εκφράζουν ή πάντα είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε σύμφωνοι χωρίς δικαίωμα στην αντίθετη άποψη.

3. Με κίνδυνο να καταστούμε γραφικοί επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά τη θέση μας ότι για μας πάνω από όλα είναι η Ομόνοια και δεν πρόκειται να παίξουμε το παιχνίδι κανενός, ούτε με ανακοινώσεις/ απαντήσεις ούτε με αντίδραση στην δράση των όποιων άλλων συνδεσμιτών ή εκπροσώπων της Θύρας.

4. Είμαστε σύμφωνοι, και πρέπει να θεωρείται αυτονόητο, όπου και όταν κάτω από το κείμενο μιας ανακοίνωσης υπάρχει η υπογραφή μας και η σφραγίδα μας.

5. Τα βιβλιάρια καλό θα ήταν να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι ότι γίνεται συλλογή στο οίκημά μας από τα στελέχη της Θύρας 9 στην Πάφο.

Κλείνοντας θέλουμε να καταστήσουμε σαφές εκ νέου ότι, σεβόμαστε την απόφαση του καθενός, αποφεύγουμε να μπούμε σε μια εμφυλιοπολεμική διάθεση κίτρινου χαρτοπόλεμου από τα ΜΜΕ και όσοι καλοπροαίρετοι επιθυμούν να πάρουν επίσημα τη θέση μας ας επικοινωνήσουν απευθείας μαζί μας να τους την πούμε.

Με αγάπη και σεβασμό στα συμφέροντα της Ομόνοιας
ΣΥΦΙ Πάφου

Υ.Γ. Κάποιοι θα ήταν προτιμότερο αντί να αναλώνονται σε όλο αυτό τον άνευ ουσίας αδιέξοδο να εστιάσουν την προσοχή τους για να ενισχύσουμε μαζικά την Ομόνοια στον επόμενο μας αγώνα το προσεχές Σάββατο. Ως εδώ».