Home ΚΥΠΡΟΣ Το ποδόσφαιρο συμβάλλει στην προσπάθεια για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία

Το ποδόσφαιρο συμβάλλει στην προσπάθεια για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία

5b58c4b3d2e89b839b145133d01ebb16_w639_h432_sc


Η 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας που θα διεξαχθεί το τριήμερο 19-20-21 Σεπτεμβρίου θα είναι αφιερωμένη στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και την διαχρονική του προσπάθεια «για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία».

Η ΚΟΠ στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του ποδοσφαίρου και της ευαισθησίας της σε θέματα υγείας και προώθησης μηνυμάτων για ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου, ανταποκρίθηκε θετικά και άμεσα σε σχετικό αίτημα από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Παιδιά που αντιμετώπισαν την ασθένεια της λευχαιμίας και έχουν βοηθηθεί από τον Σύνδεσμο «ένα όνειρο μια ευχή» θα πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους και θα συνοδεύσουν τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο μεταφέροντας πανό με το μήνυμα «για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία».

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ κ. Νίκος Νικολάου εκφράζοντας την προθυμία της Ομοσπονδίας να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε κοινωνικά θέματα και ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας σε κοινή διάσκεψη με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα ευχαρίστησε το ίδρυμα γιατί επέλεξε το ποδόσφαιρο για προβολή του οράματος τους με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και εξέφρασε την ευχή και την ελπίδα ότι το όραμα τους θα γίνει κοινό με ολόκληρη την κοινωνία και θα πραγματοποιηθεί.