Home TOP NEWS “Πρέπει να μιλήσουμε στο γήπεδο”

“Πρέπει να μιλήσουμε στο γήπεδο”

Dimitriou


Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε το μεσημέρι στον ΣΠΟΤ FM. «Εφόσον εμείς δημιουργήσαμε την αρνητική κατάσταση θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό και θα πρέπει να επαναφέρουμε τις συνθήκες εκεί που θέλουμε. Η ομάδα έχει την ποιότητα και τις ικανότητες να νικήσει το Σάββατο, φτάνει να βελτιώσουμε την εμφάνιση μας. Η Ανόρθωση είναι μια ομάδα με ποιότητα, το έδειξε, έχει ενθουσιασμό, έχει ψυχολογία όμως εμείς πραγματικά πιστεύουμε στην ομάδα μας. Δεν θεωρούμε ότι με μια νίκη το Σάββατο όλα θα γίνουν τέλεια και όλα θα διορθωθούν. Ξέρουμε ότι θέλουμε δουλειά όμως ενδεχόμενη νίκη το Σάββατο θα αποτελέσει για εμάς μια αφετηρία για να αρχίσουμε να φέρνουμε τα πράγματα εκεί που θέλουμε και να ανακτήσουμε ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου μας» είπε αρχικά για τον αγώνα με την Ανόρθωση.

Για το πλάνο του Καϊάφα:
«Για να είναι έτοιμος ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζει. Θα μπουν στο γήπεδο αυτοί που θα κριθούν ότι μπορούν να ανταποκριθούν και είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Φαίνεται μέσα από τις προπονήσεις ότι υπάρχει διάθεση από τους ποδοσφαιριστές για να διορθώσουν αυτή την αρνητική εικόνα και θέλουμε να το δούμε και στο γήπεδο αυτό».

Για τα αγωνιστικά
«Χθες ο Παναγή ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις και κρίθηκε να αποφύγει κάποια στάδια της προπόνησης. Θα δούμε και σήμερα πως θα νιώθει και θα αποφασιστεί αν θα μπει στο πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων. Γκουλόν, Μαργκάσα και Χριστοφή σημειώνουν βελτίωση, ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα, κάνουν και φυσιοθεραπεία και είναι ενθαρρυντικό που σημειώνουν βελτίωση. Η επιστροφή τους αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο».

Για την απόδοση

«Και πέρσι βρεθήκαμε σε τέτοιο σημείο και κάναμε καλά παιχνίδια, πήραμε νίκες και επιστρέψαμε. Ας γίνει η αρχή με την Ανόρθωση και στην συνέχεια το στοίχημα είναι να κρατήσουμε την απόδοση μας σε υψηλά επίπεδα. Πρέπει να μιλήσουμε στο γήπεδο, έγινε μεγάλη προσπάθεια τις προηγούμενες μέρες, θα συνεχίσει να γίνεται για να είναι έτοιμη η ομάδα να μπει στο γήπεδο για να κερδίσει».