Home TOP NEWS Πρεμιέρα με εκκρεμότητες

Πρεμιέρα με εκκρεμότητες

Aca-U17-pr-latsia (14)


Το Σαββατοκύριακο που πέρασε διεξήχθησαν οι αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής σε όλα τα Πρωταθλήματα των μικρότερων ηλικιών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ συμμετέχει ως γνωστόν με οκτώ ομάδες και στην πρεμιέρα είχε απολογισμό 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Το παιχνίδι της ομάδας Νέων αναβλήθηκε και είναι το μοναδικό που εκκρεμεί από το πράσινο πρόγραμμα για να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των ομάδων της ακαδημίας μας.

Δεν δυσκολεύτηκαν πολύ για να πάρουν την πρώτη τους νίκη οι ομάδες U13Α και U13Β, ενώ με ανατροπή κέρδισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 του κλιμακίου Λεμεσού. Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η αντίστοιχη ομάδα μας του κλιμακίου Λάρνακας.

Χωρίς να πιεστεί, η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 κέρδισε τους πρώτους τις βαθμούς στο Πρωτάθλημα. Η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, που αναμένεται να αποδειχθεί απόρθητο φρούριο κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Κανείς στην ομάδα U17 δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε το τρίποντο στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα στην Πάφο, η ομάδα μας είχε προβάδισμα δύο τερμάτων όμως τελικά επέστρεψε με την ισοπαλία και ένα βαθμό στις αποσκευές της.

Εύκολα κέρδισε τους τρεις βαθμούς η ομάδα κάτω των 17, που αγωνίζεται στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα, βρίσκοντας έξι φορές δίχτυα.

Την Τετάρτη θα διεξαχθεί το αιώνιο ντέρμπι στους Νέους και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει μόνο για τη νίκη. Να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα επιθυμούν οι “πράσινοι” και θα χρειαστεί να έχουν καλή απόδοση για να τα καταφέρουν.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των ομάδων μας:

U13 Δόξα Κατωκοπιάς – ΟΜΟΝΟΙΑ (1) 0-4
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (2) – Χαλκάνορας Ιδαλίου 5-0
U13 Απόλλωνας – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) 1-2
U13 Διγενής Ορόκλινης – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λαρ.) 1-0

U15 ΟΜΟΝΟΙΑ – Χαλκάνορας Ιδαλίου 3-0

U17 Πάφος FC – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ – Εθνικός Λατσιών 6-0 (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)

U21 ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποελ Τετάρτη 16:00

Στο Omonoianews.com μπορείτε να βρείτε τις βαθμολογίες όλων των Πρωταθλημάτων που αγωνίζονται οι ομάδες της ακαδημίας μας. Πατήστε ΕΔΩ. Ακόμη, στην ιστοσελίδα μας, δείτε το πρόγραμμα των ομάδων U13, U15, U17, U21 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.