Home TOP NEWS Στο χέρι της το κλειδί

Στο χέρι της το κλειδί

Omonia-Anorthosis 0-0 Kazamias-KAIAFAS (1)


Μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει αυτή την εβδομάδα στο Παραλίμνι να αντιμετωπίσει την Αγία Νάπα. Μπορεί η τελευταία απώλεια να ήρθε σε ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση, οι προηγούμενες δύο όμως, ήρθαν κόντρα σε ομάδες που δεν απέχουν και πολύ σε δυναμικότητα από την επόμενη αντίπαλο μας. Για την ακρίβεια δεν τις λες καν καλύτερες.

Το ποιος θα κερδίσει λοιπόν, εξαρτάται μεν αποκλειστικά από την ομάδα μας, δεν είναι όμως και τόσο σίγουρο αν αυτή δεν εμφανιστεί όπως πρέπει εντός των τεσσάρων γραμμών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το απόλυτο φαβορί και στη καλή της μέρα δεν θα έχει πρόβλημα, αυτό που πρέπει να φροντίσει είναι να μην δώσει δικαιώματα για όνειρα στην Αγία Νάπα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατάει το κλειδί, όχι μόνο για αυτό το παιχνίδι αλλά για όλη τη χρονιά. Η ίδια καθορίζει τους νικητές και έχει αποδείξει πως μπορεί και να κερδίσει, μπορεί και να κάνει ήρωες τους αντιπάλους της. Μόνο με απόλυτη συγκέντρωση και προσήλωση τόσο στο βραχυπρόθεσμο όσο και στο μακρυπρόθεσμο στόχο, θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.