Home TOP NEWS Παίζονται δυο θέσεις

Παίζονται δυο θέσεις

Omonia-Anorthosis 0-0 Kazamias-kosmos (16)


Στη χθεσινή προπόνηση, έγινε μάλλον ξεκάθαρο πως ο Ούτσα Λομπιανίτσε δεν θα είναι παρόν στο παιχνίδι της Κυριακής με την Αγία Νάπα. Από τη στιγμή που ούτε χθες προπονήθηκε κανονικά, ο Γεωργιανός λογικά θα δει το παιχνίδι από την κερκίδα πλάι στους Χριστοφή, Γκουλόν και Μαργκάσα. Η εξεύρεση αντικαταστάτη είναι το ένα δίλημμα του Καϊάφα.

Το δεύτερο αφορά την επίθεση, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Αντί του Ούτσα, ο κόουτς θα πρέπει να αποφασίσει μεταξύ των Ράμος, Δημητρίου και Φιλιώτη. Ο Πορτογάλος είναι το ξεκάθαρο φαβορί, η απερισκεψία του όμως στο ματς με τη Δόξα που έφερε την κόκκινη, ίσως τον κρατήσει στο πάγκο. Κι ας ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά του με το ματς που έρχεται.

Από κει και πέρα, ο προπονητής μας πρέπει να αποφασίσει ποιοι τρεις θα παίξουν μπροστά. Κιρμ και Μπαντιμπάγκα ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένοι, άρα το δίλημμα είναι ουσιαστικά Σκέμπρι ή Σέρινταν. Και οι δυο έχουν πολλά να δώσουν, έχουν και πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ανάλογα αυτών του παιχνιδιού το τεχνικό τημ θα επιλέξει.

Κατά τα άλλα αν δεν προκύψει τραυματισμός μέχρι τη Κυριακή, στον άσσο θα είναι ο Γιωργαλλίδης, αριστερά ο Χάφεζ και κέντρο της άμυνας οι Ρούνιε Ρόμαρικ. Στον άξονα οι Οικονομίδης, Μπεμπέ και Ασσίς. Για τους υπόλοιπους τα είπαμε.