Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Προηγήθηκε, πάλεψε, όμως γνώρισε την πρώτη της ήττα

Προηγήθηκε, πάλεψε, όμως γνώρισε την πρώτη της ήττα

Aca-U13-b-halkanoras (42)


Παρά το καλό ξεκίνημα στην αναμέτρηση, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να έχει βαθμολογικό κέρδος στο παιχνίδι κόντρα στον Κεραυνό για τη 2η αγωνιστική στον Α’ Όμιλο Λευκωσίας του Πρωταθλήματος U13.

Η ομάδα του Ανδρέα Μηλιώτη προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Γιώργου Νίκου, μόλις στο 5ο λεπτό. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, οι “πράσινοι” βρίσκονταν μπροστά στο σκορ, όμως αμέσως με την έναρξη της επανάληψης ο αντίπαλος ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια η ομάδα του Κεραυνού πίεσε περισσότερο και κατάφερε να πετύχει ακόμη δύο γκολ. Τελικό σκορ 1-3 για τον Κεραυνό, που δίκαια κέρδισε, όμως η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και ο προπονητής του “τριφυλλιού” δεν είχε κανένα παράπονο από τους παίκτες του.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΡΚΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ, ΦΟΙΒΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑ (55′ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ), ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (70′ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΟΥΚΑ, ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ, ΑΝΘΟΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα.

Το γκολ της ομάδας μας:

Ομόνοια-Γ.Σ.Σ ο ΚεραυνόςΗ ομάδα είχε καλό ξεκίνημα αφού προηγήθηκε και κράτησε το αποτέλεσμα μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα δέχτηκε 3 γκόλ και εκεί φάνηκε η δύναμη και η ηλικιακή διαφορά που έστω και έτσι τα παιδιά πάλεψαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό…Μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι και οι εμπειρίες είναι πολλές!!!!!

Posted by Omonoia academy 2002-2003 on Saturday, 26 September 2015