Home SPORTS NEWS Τρελή… ανατροπή για Λάτσιο (video)

Τρελή… ανατροπή για Λάτσιο (video)


Η Λάτσιο συνέχισε και το 2013 την εκπληκτική πορεία στο καμπιονάτο, καθώς για την 19η αγωνιστική έφτασε στην επιτυχία με 2-1 στο «Ολύμπικο» κόντρα στην Κάλιαρι, με… τρελή ανατροπή και τη φιλοξενούμενη να ολοκληρώνει τον αγώνα με εννιά παίκτες! Οι «λατσιάλι» έμεινα για 9ο αγώνα αήττητοι στο πρωτάθλημα (7-2-0) και βρέθηκαν στο -5 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους! Η φιλοξενούμενη έμεινε για 9ο αγώνα χωρίς νίκη (7-2-0), γνώρισαν την 6η σερί νίκη και παρέμεινε στους 16 πόντους και στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη…

Οι «λατσιάλι» ήταν πολύ καλύτεροι από την αντίπαλό τους, η οποία είχε και αγωνιστικά προβλήματα. Μόνο που οι γηπεδούχος δεν κατάφερε να σκοράρει και το… πλήρωσε (προσωρινά) στο 62’, όταν ο Σο έκανε το 1-0 για την Κάλιαρι!

Η Λάτσιο συνέχισε να πιάζει και στο 79’ είχαμε το 1-1 από τον Κονκό! Πέντε λεπτά αργότερα έγιναν… πολλά! Ο Κλόζε έφυγε στην αντεπίθεση, ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Αγκάτσι και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Μόνο που στην αρχή και παρατήρησε με κίτρινη τον παίκτη της φιλοξενούμενης, αλλά μετά από υπόδειξη του βοηθού έβγαλε κόκκινη στον τερματοφύλακα της Κάλιαρι… Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Κάλιαρι με αποτέλεσμα να αποβληθεί και ο Κόσκου! Ο Καντρέβα πέτυχε το 2-1 από τη «άσπρη βούλα» στο 86’ και έτσι ήρθε η νίκη για τη Λάτσιο!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr