Home SPORTS NEWS Έσωσε το βαθμό η Τσέλσι

Έσωσε το βαθμό η Τσέλσι

ramires


Αμυντικών προβλημάτων συνέχεια για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που δέχθηκε 2+ γκολ και στο τέταρτο εκτός έδρας παιχνίδι της στo πρωτάθλημα, κάτι το οποίο είχε να συμβεί από τη σεζόν 1961-62. Οι Μπλε βρέθηκαν να χάνουν νωρίς στο δεύτερο μέρος με 2-0, οι αλλαγές του Πορτογάλου Ραμίρες-Γουίλιαν έφεραν το ματς στην ισοπαλία, όχι όμως και τους τρεις βαθμούς. Στους 8 βαθμούς και το -8 από την κορυφή βρίσκονται πλέον οι πρωταθλητές, εκκίνηση που είναι η χειρότερη του Special One στο αγγλικό κλαμπ. Χωρίς νίκη παρέμεινε η Νιούκαστλ.

Πολύ μέτριο ήταν το πρώτο κομμάτι του αγώνα. Το φάουλ του Ζουμά άουτ (4’) και το πλασέ του Ρεμί από γύρισμα του Οσκαρ από δεξιά (12’) πέρασαν άουτ, όπως και η κεφαλιά του Μίτροβιτς (16’) και το διαγώνιο του Μούσα Σισοκό (17’). Στο 28’ η Νιούκαστλ έχασε δύο κολλητές μεγάλες ευκαιρίες. Ο Αγιόθε Πέρεθ εκτέλεσε μέσα από την περιοχή αλλά ο Μπέγκοβιτς απέκρουσε, με τον Βόσνιο keeper να κάνει το ίδιο στο ίδιο λεπτό σε σουτ του Γιάνμαατ. Στο 38’ η Τσέλσι είχε την καλύτερη φάση της στο πρώτο μέρος με το σουτ του Σεσκ εκτός περιοχής το οποίο έβγαλε εντυπωσιακά ο Κρουλ. Στο 43’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Ανίτα έκανε τη σέντρα από δεξιά, Ζουμά και Ιβάνοβιτς έμειναν να παρακολουθούν τον Αγιόθε Πέρεθ ο οποίος κατέβασε εκπληκτικά με τακουνάκι και εκτέλεσε δοκάρι-και-μέσα για το 1-0.

Πολύ πιο δυνατά μπήκαν οι Λονδρέζοι στο δεύτερο μέρος και αφού έχασαν ευκαιρία με κεφαλιά του Ρεμί μετά τη σέντρα του Οσκαρ (53’) πίεσαν στο μισό γήπεδο και πιο βαθιά την Νιούκαστλ, η οποία στο πρώτο κόρνερ που κέρδισε, σκόραρε. Στο 60’ ο Πέρεθ το εκτέλεσε και ο Βαϊνάλντουμ αμαρκάριστος με κεφαλιά έκανε το 2-0. Το ματς επέστρεψε άμεσα στην εικόνα του πρώτου μέρους, με την Τσέλσι να χάνει σε αυτοπεποίθηση και τους Magpies να βολεύονται να περνά ο χρόνος. Στο 61’ ο Μουρίνιο έβαλε Γουίλιαν-Φαλκάο και στο 73’ τον Ραμίρες.

το 71’ ο Οσκαρ δεν μπόρεσε να βρει το παραθυράκι με φαλτσαριστό σουτ, όμως στο 79’ ο Ραμίρες με φωτοβολίδα την έστειλε εκεί ακριβώς με τον Κρουλ να πέφτει αλλά να μην μπορεί να κάνει κάτι (2-1). Η Τσέλσι ανέβηκε άμεσα μετά το γκολ και αφού ο Πέδρο μόνος με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων σημάδεψε ψηλά (83’), πέτυχε και δεύτερο στο 87’ με τον Γουίλιαν να εκτελεί φάουλ στο οποίο η μπάλα πέρασε απ’ όλους και πήγε στα δίχτυα (2-2). Στο 89’ λίγο έλειψε να γίνει η ολική ανατροπή αλλά ο Κρουλ απέκρουσε την κεφαλιά του Ραμίρες.

FT – VIDEO (Premier League): Newcastle United 2-2 Chelsea Football ClubAll Goals & Highlights [HD]

Posted by Football Goals & Highlights on Saturday, September 26, 2015

Νιούκαστλ (Στιβ ΜακΚλάρεν): Κρουλ, Κολοτσίνι, Μπεμπά, Μπαμπού, Γιάνμαατ, Κόλμπακ (54’ Ομπερτάν), Ανίτα, Πέρεθ, Βαϊνάλντουμ, Σισοκό (92’ Ντε Γιονγκ), Μίτροβιτς (85’ Τόνεϊ).

Τσέλσι (Ζοσέ Μουρίνιο): Μπέγκοβιτς, Ζουμά, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς (61’ Γουίλιαν), Φάμπρεγας, Οσκαρ (73’ Ραμίρες), Πέδρο, Αζάρ, Ρεμί (61’ Φαλκάο).

πηγη: gazzetta.gr