Home TOP NEWS Την είχε ανάγκη, ας την αξιοποιήσει

Την είχε ανάγκη, ας την αξιοποιήσει

ag5-agianapa-omonoia-c (14)


Η επιστροφή στις νίκες είναι ένα γεγονός. Μετά από 3 ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τρίποντο, το πρώτο εκτός έδρας. Η απόδοση της δεν ήταν αυτή που θέλαμε και αυτό είναι ένα γεγονός, όμως την ουσία την κατέκτησε η ομάδα μας. Και σκεφτείτε πόσο διαφορετική ενδεχομένως να ήταν η χρονιά πέρσι, αν στο τέλος είχαμε τρεις επιπλέον βαθμούς που πετάξαμε στο ματς του πρώτου γύρου με την Αγία Νάπα.

Ήρθε λοιπόν το τρίποντο, αυτό που τόσο καιρό ακούμε πως θα φέρει ηρεμία. Για να έχει οποιαδήποτε σημασία πρέπει να αξιοποιηθεί. Ας μην κρυβόμαστε, αν δεν ανέβει η ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν πρόκειται να πάει μακριά, πάντα το στραβοπάτημα θα είναι στη γωνιά να περιμένει. Αν λοιπόν αυτό χρειαζόταν η ομάδα, ένα τρίποντο που θα της φέρει χρόνο και αυτοπεποίθηση, το κατέκτησε. Ώρα να δούμε και μπαλίτσα.

Δεν θα επιχειρήσουμε να ωραιοποιήσουμε την κατάσταση. Η ομάδα μας μοιάζει πιεσμένη, να ψάχνει ακόμα να βρει τα πατήματα της. Οι νίκες πάντα βοηθάνε, το ίδιο πρέπει να κάνει και η χθεσινή. Να βοηθήσει πρώτιστα στο τομέα της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης. Η αλήθεια είναι πάντως πως πολύ περισσότερο πάντως θα βοηθήσει ενδεχόμενη κολλητή νίκη, με καλή απόδοση.