Home ΚΥΠΡΟΣ Πρεμιέρα για την Εθνική Παίδων U17 στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Πρεμιέρα για την Εθνική Παίδων U17 στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

cy17


Πρεμιέρα σήμερα για την Εθνική Παίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 με αντίπαλο τη Ρωσία στην πόλη Mogilev της Λευκορωσίας.

Κύπρος και Ρωσία συμμετέχουν στον ίδιο όμιλο με τη Λευκορωσία και το Μαυροβούνιο που θα ανοίξουν την αυλαία στις 3 το απόγευμα στο Gorodskoy Stadium. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 (ώρα Κύπρου) και θα διεξαχθεί στο Στάδιο Spartak, χωρητικότητας 7.562 θέσεων.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Ρωσίας ολοκληρώθηκε αργά χθες το απόγευμα χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και ο Ομοσπονδιακός προπονητής θα ανακοινώσει την ενδεκάδα σήμερα το μεσημέρι. Μεγάλο μέρος της χθεσινής προπόνησης επικεντρώθηκε στις στατικές φάσεις και αφού προηγουμένως αναλύθηκε ο αντίπαλος μας μέσα από DVD πρόσφατου φιλικού αγώνα.

Η αποστολή βρίσκεται στη Λευκορωσία από το βράδι της Δευτέρας και θα παραμείνει μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου, καθώς θα ολοκληρώσει τους αγώνες της στις 5 Οκτωβρίου. Η Εθνική στη διαδρομή της προετοιμασίας της έδωσε δέκα φιλικούς αγώνες και σίγουρα οι νεαροί διεθνείς μας κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες για να ταξιδέψουν στη Λευκορωσία με αυξημένες απαιτήσεις.

Η συνέχεια στον όμιλο:

2 Οκτωβρίου
Gorodskoy Stadium, 2.632 θέσεων: Λευκορωσία – Κύπρος
Στάδιο Spartak 7.562 θέσεων: Μαυροβούνιο – Ρωσία

5 Οκτωβρίου
Στάδιο Spartak 7.562 θέσεων: Κύπρος – Μαυροβούνιο
Gorodskoy Stadium, 2.632 θέσεων: Ρωσία – Λευκορωσία