Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Ο αθλητικός δικαστής και “μαχαιρώνει” και … χαϊδεύει

Αναγνώστης: Ο αθλητικός δικαστής και “μαχαιρώνει” και … χαϊδεύει

Ball-98
Ότι η ΚΟΠ βρήκε τρόπο να “αρμέγει” τα σωματεία μέσω του αθλητικού δικαστή με την επιβολή προστίμων για πάσαν νόσο και πάσαν μαλ…. αυτό είναι γνωστό ακόμα και στα νήπια.Αυτή είναι η μία πτυχή του θέματος,η οποία φαίνεται να αποδίδει τα μέγιστα στη Μαμά Ομοσπονδία.


Υπάρχει όμως και η άλλη πτυχή,αυτή δηλαδή που έχει να κάνει με την πραγματική απονομή δικαιοσύνης. Τι γίνεται στο κομμάτι αυτό; Άμα ψάξεις λίγο το πράγμα θα διαπιστώσεις πράγματα και θαύματα. Με λίγα λόγια; Μόνο δικαιοσύνη δεν απονέμεται, άστε που οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονται ερήμην του κατηγορουμένου.
Βλέπετε,είναι κι αυτή μια πρόοδος της βασιλείας Κουτσοκούμνη.

Μελετούσα τις αποφάσεις του κ Βρυωνίδη και έπεσε το μάτι μου σε δύο παραπομπές,
πανομοιότυπες στο κατηγορητήριο αλλά άκρως αντίθετες οι αποφάσεις του σεβαστού Δικαστή.

Παραθέτω το κατηγορητήριο και των δύο υποθέσεων και αφού δείτε τις αποφάσεις, βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.Δηλαδή, και “μαχαιρώνει”και χαϊδεύει.
• Καταγγελία κατά του Κ.Σακκά / προπονητή του Οθέλλου Αθηαίνου για αντιαθλητική συμπεριφορά προς διαιτητή μετά το τέλος αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 9 (1) (1α)
των Πειθαρχικών Κανονισμών.
ΑΠΟΦΑΣΗ : Αποκλεισμός από 3 αγώνες και πρόστιμο.

• Καταγγελία κατά του Α.Μισού / προπονητή της Ολυμπιάς Λυμπιών που αποβλήθηκε λόγω αντιαθλητικής συμπεριφοράς προς τον διαιτητή στο 82′ του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 9 (1)(1α) των Πειθαρχικών Κανονισμών.
ΑΠΟΦΑΣΗ : Πρόστιμο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΑΣ