Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αιώνιο ντέρμπι στο πρόγραμμα για τρίτη σερί εβδομάδα

Αιώνιο ντέρμπι στο πρόγραμμα για τρίτη σερί εβδομάδα

Aca-U17-pr-apoel (62)


Οι αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής των Πρωταθλημάτων στις μικρότερες ηλικίες διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου. Από τα οκτώ παιχνίδια των πράσινων ομάδων που συμμετέχουν, τα πέντε είναι προγραμματισμένα το Σάββατο και τα υπόλοιπα την Κυριακή.

Δεν λείπει ούτε από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδα το αιώνιο ντέρμπι, με την ΟΜΟΝΟΙΑ U13β να υποδέχεται το Αποελ. Στόχος των “πράσινων” είναι ασφαλώς η νίκη, όπως και για όλες τις ομάδες μας.

Όπως πάντα, αρχή κάνουν οι ομάδες του Προαιρετικού Πρωταθλήματος U13, με το αιώνιο ντέρμπι στον Α’ όμιλο Λευκωσίας να ξεχωρίζει. Για τον Β’ όμιλο στην πρωτεύουσα, η ΟΜΟΝΟΙΑ (1) ψάχνει το τρίτο της τρίποντο κόντρα στον Εθνικό Λατσιών. Να επανέλθει στις επιτυχίες θέλει η ομάδα της Λεμεσού, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ του κλιμακίου Λάρνακας πάει για τη δεύτερη σερί νίκη στο παιχνίδι με τον Οθέλλο.

Δύσκολο έργο θα έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 στην 3η αγωνιστική του Όμιλου Λευκωσίας. Η ομάδα μας υποδέχεται το ΘΟΪ και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, παίρνοντας ακόμη τρεις βαθμούς.

Με ανεβασμένη ψυχολογία πηγαίνουν στην Αγία Νάπα οι “πράσινοι”για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος U17. Να παραμείνει αήττητη δραπετεύοντας με τους τρεις βαθμούς έχει ως στόχο η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Για το Προαιρετικού Πρωταθλήματος U17, η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται το Διγενή και σκοπεύει να μεγαλώσει το σερί νικών της. Το “τριφύλλι” απέδειξε πως είναι το αφεντικό στον Β’ Όμιλο Λευκωσίας-Λάρνακας, όμως θα χρειαστεί να παραμείνει στα ίδια επίπεδα απόδοσης.

Να συνεχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις της σκοπεύει η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Φιλοξενούν τον Ερμή οι “πράσινοι” στην 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος U21 και μόνο το τρίποντο θα τους αφήσει ικανοποιημένους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων μας:

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 

U13 09:00 Εθνικός Λατσιών – ΟΜΟΝΟΙΑ (1) Δημοτικό στάδιο Λατσιών
U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ (2) – Αποελ Γήπεδο Αναγέννησης Λυθροδόντα
U13 09:00 Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) Γήπεδο “Κώστακης Χριστοφόρου”
U13 09:00 Οθέλλος Αθηαίνου – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λαρ.) Γήπεδο “Ηλίας Παστού”

U17 11:00 Αγία Νάπα – ΟΜΟΝΟΙΑ Βοηθητικό γήπεδο Αγίας Νάπας

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 

U15 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΘΟΪ Γήπεδο Αναγέννησης Λυθροδόντα

U17 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Διγενής Μόρφου Γήπεδο Ορφέα (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)

U21 15:30 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ερμής Βοηθητικό γήπεδο Μακαρείου