Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πρώτο εντός, πρώτο τρίποντο

Πρώτο εντός, πρώτο τρίποντο

Futsal-apoel (10)


Η νίκη δεν ήρθε στην 1η αγωνιστική όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Όλοι άφησαν από την πρώτη στιγμή το πρώτο παιχνίδι αφού υπάρχει μεγάλη πίστη για επίτευξη του στόχου φέτος. Η ομάδα έχει την ποιότητα και σήμερα στο 2ο της παιχνίδι θέλει να πάρει το ζητούμενο.

Η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται απόψε (20:30 – Omonoianews – webtv.cytanet.com.cy) στο Ελευθερία την ΕΝΠ Μέλισσα και μαζί με τον κόσμο της θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη. Ο Κούλλης Μαυρουδής μιλώντας στους παίκτες του τους τόνισε πως αυτοί αγωνίζονται στην καλύτερη ομάδα και να έχουν πίστη και πάθος.

Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έχει στη διάθεση του δύο ποδοσφαιριστές. Εκτός για τον αγώνα έχουν τεθεί οι τραυματίες Πάολο Πίντο και Γιάννος Ιωάννου.

«Στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα μας χρειάζεται τη συμπαράσταση του κόσμου της», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ, ενώ στο στάδιο θα διατίθενται και εισιτήρια διαρκείας του Τμήματος, αξίας 30 ευρώ.