Home TOP NEWS Μαργκάσα: “Στο 100% μέχρι τον Ερμή”

Μαργκάσα: “Στο 100% μέχρι τον Ερμή”

Ο Ρενάτο Μαργκάσα παραχώρησε δηλώσεις στο protathlima.com, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Πορτογάλος δηλώνει πως από το παιχνίδι με τον Ερμή η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει τις νίκες για να ανεβεί στις πρώτες θέσεις.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μαργκάσα, ήταν ένα ντέρμπι, ένα δύσκολο παιχνίδι, τι έχεις να πεις για αυτό;
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Νομίζω ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε, που ήταν ο στόχος μας».

Πως είναι ο τραυματισμός σου, είσαι εντάξει να αγωνιστείς ολόκληρο τον αγώνα;
«Γίνομαι καλύτερα. Μέρα με την μέρα γίνομαι καλύτερα. Αυτές οι δυο εβδομάδες ελπίζουμε να είμαστε πιο έτοιμοι και στο επόμενο παιχνίδι θα είμαι 100% έτοιμος να αγωνιστώ».

Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Ερμή και φυσικά ο στόχος της ομάδας είναι η νίκη.
«Νίκη, πάντα ο στόχος είναι η νίκη. Και τώρα έχουμε παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε, έτσι ώστε να μαζέψουμε πόντους έτσι ώστε να ανέβουμε στις πρώτες θέσεις. Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Τι έχεις να πεις για τους οπαδούς και την ατμόσφαιρα;
«Είναι πάντα ωραία η ατμόσφαιρα και θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για αυτό και να τους ζητήσω να μας στηρίξουν και να έρθουν να μας βοηθήσουν στα επόμενα παιχνίδια, για να πάρουμε την νίκη».