Home TOP NEWS Μην τον “πνίξουμε” στις προσδοκίες

Μην τον “πνίξουμε” στις προσδοκίες

Christofi 32


Η ώρα που θα πατήσει γρασίδι πλησιάζει. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Χριστοφή, ο αγαπημένος της κερκίδας, θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνιστικά. Η ομάδα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και φυσιολογικά ο κόσμος τον περιμένει πώς και πώς. Καλό είναι όμως να είμαστε προσεκτικοί, μην τον πνίξουμε από τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις.

Η αλήθεια είναι πως όση πίεση και να του βάλει ο κόσμος, θεωρούμε πως ο Χριστοφή έχει το χαρακτήρα να αντεπεξέλθει. Όταν άλλωστε μόλις 19 χρονών κουβαλούσε το σταυρό της “πιο ακριβής μεταγραφής στο πρωτάθλημα”, όταν άκουγε τα περί “έλλειψης ποδοσφαιρικής παιδείας”, όταν είδε κάποιους ακόμα και να τον χλευάζουν, άντεξε, έσκυψε το κεφάλι, δούλεψε, μίλησε στο γήπεδο. Εκείνο που λέμε είναι να διευκολύνουμε την ένταξη του στην ομάδα και εκείνος θα ανταποδώσει στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν Μεσσίες στο ποδόσφαιρο, εκεί θέλουμε να καταλήξουμε. Η είσοδος του Χριστοφή θα κάνει άμεσα διαφορά στην απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αυτό είναι δεδομένο λόγω της αξίας του και των φυσικών προσόντων του που τον βοηθούν να ξεχωρίζει. Η ομάδα όμως αυτή τη στιγμή, χρειάζεται δουλειά σε πολλούς τομείς και πρέπει να εστιάσει στις διορθώσεις. Δουλειά, δουλειά, δουλειά και ο Τζίμης ξέρει τι πρέπει να κάνει. Και ανυπομονεί…