Home TOP NEWS Ειδοποίηση από ΟΥΕΦΑ για στημένο αγώνα

Ειδοποίηση από ΟΥΕΦΑ για στημένο αγώνα

ball-leg


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Sport-fm, η ΚΟΠ παρέλαβε… φάκελο για στημένο παιχνίδι σε αγώνα που διεξήχθη στις πρώτες 5 αγωνιστικές του Πρωταθλήματος.

Πιο κάτω όπως δημοσιεύτηκε από τον Μιχάλη Παπαγεωργίου:

Έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι στάλθηκε από την ΟΥΕΦΑ στην ΚΟΠ, φάκελος για «στημένο παιχνίδι», Α’ κατηγορίας το οποίο αφορά τις πρώτες 5 αγωνιστικές. Διατηρείται η ανωνυμία του παιχνιδιού, για ευνόητους λόγους κάτι που μας επιβάλλει να μην το αποκαλύψουμε, όμως αφορά ένα αγώνα, το αποτέλεσμα του οποίου χαρακτηρίζεται φυσιολογικό, αλλά από την στιγμή που συνοδεύτηκε από υπερβολική στοιχηματική δραστηριότητα, σημαδεύτηκε από αυτό το αρνητικό γεγονός.

Ο φάκελος πήγε στην αστυνομία: Μόλις η ΚΟΠ, έλαβε τον φάκελο, αμέσως τον προώθησε στην αστυνομία, ενέργεια που ακολουθείται ως συνήθως. Από εκεί και πέρα βέβαια, είναι το μέγα ερώτημα. Αν δηλαδή, θα καταφέρει κάποια στιγμή η αστυνομία να εξιχνιάσει τέτοια υπόθεση κάτι που (δυστυχώς) δεν έχει ακόμα καταφέρει, παρά το γεγονός ότι τις διαβιβάζονται όλες οι πληροφορίες Από την στιγμή που έχει στη διάθεση της το παιχνίδι, τότε λογικά θα πρέπει κάποια στιγμή να βρει άκρη το αρμόδιο για την εξιχνίαση των υποθέσεων σώμα.