
Μια όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία έρχεται από το Αζερμπαϊτζάν. Η Καραμπάγκ νίκησε εκτός έδρας, με 2-0, την Ίντερ Μπακού αλλά την παράσταση δεν έκλεψαν οι σκόρερς, Κιντάνα και Ρεϊνάλντο. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, ωστόσο η απόφασή του ήταν λανθασμένη, καθώς η “βουτιά” του επιθετικού τον ξεγέλασε.
Οι γηπεδούχοι ποδοσφαιριστές της Ίντερ Μπακού διαμαρτυρήθηκαν έντονα και οι φιλοξενούμενοι της Καραμπάγκ, προέβησαν σε μία γενναιόδωρη κίνηση. Ο Ελβίν Μαμάντοβ εκτέλεσε το πέναλτι κι αστόχησε εκουσίως.
Μετά την εσκεμμένη αστοχία του, κέρδισε τα χειροκροτήματα των ποδοσφαιριστών της Ίντερ Μπακού που αναγνώρισαν το fair-play. Το σκορ τη στιγμή που παρατηρήθηκε η φάση, ήταν 1-0 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας, οπότε το ματς δεν είχε κριθεί. Αυτό έχει τη δική του ιδιαίτερη σημασία.
Η Καραμπάγκ είναι πρωτοπόρος του αζέρικου πρωταθλήματος με 17 βαθμούς, στις πρώτες 7 αγωνιστικές.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
Πηγή: Sport24.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



