Home ΚΥΠΡΟΣ Πάμπος: “Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις”

Πάμπος: “Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις”

f48c5ffc0559973ea0e235dd70684614_w639_h432_sc


Ο προπονητής της Εθνικής Πάμπος Χριστοδούλου και ο Μάριος Αντωνιάδης μίλησαν απόψε σε Συνέντευξη Τύπου στο Τελ Αβίβ για τον αυριανό αγώνα με το Ισραήλ.

Πάμπος Χριστοδούλου: “Μας περιμένει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα στον όμιλο μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καθήκον μας, δίνοντας το 100% στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή σε αυτή τη διοργάνωση, κάτι που έγινε και στους δύο προηγούμενους αγώνες με Βέλγιο και Ουαλία. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να είναι ο νικητής”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Χριστοδούλου είπε και τα ακόλουθα:

“Πάντα η Εθνική μας παίζει για τη νίκη και το ίδιο θα κάνει και αύριο. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να τα καταφέρουμε, γνωρίζοντας πως δεν είμαστε εμείς το φαβορί. Το Ισραήλ είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, ομάδα συνόλου που στηρίζεται στην ομάδική προσπάθεια και οχι σε κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές”.

Μάριος Αντωνιάδης:”Ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι για εμάς. Ο αντίπαλος μας θα παίξει μπροστά στο δικό του κοινό και είναι διψασμένος για τη νίκη. Όμως, αυτό δεν μας φοβίζει. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε, έχοντας μαζί μας και την τύχη που μας έλειψε στους δύο προηγούμενους αγώνες”.

CFA