Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κύπριοι και Σκέμπρι σε δύσκολες αποστολές

Κύπριοι και Σκέμπρι σε δύσκολες αποστολές

Ethniki-Oikonomidis (1)


Διεθνών υποχρεώσεων συνέχεια και σήμερα στη μάχη πέφτουν από τις χώρες που μας ενδιαφέρουν η Κύπρος και η Μάλτα. Η Εθνική μας ομάδα, στην αποστολή της οποίας βρίσκονται οι Οικονομίδης, Γιωργαλλίδης και Παναγή αντιμετωπίζει στις 21:45 το Ισραήλ εκτός έδρας, ενώ η Μάλτα του Αντρέ έχει δύσκολη αποστολή στη Νορβηγία στις 19:00.

Ξεκινώντας από τα δικά μας, η Εθνική Κύπρου παίζει σήμερα το τελευταίο της χαρτί για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Κόντρα σε Βέλγιο και Ουαλία η Κύπρος είχε πολύ καλή παρουσία αλλά πήρε μηδέν βαθμούς, με αποτέλεσμα να χρειάζεται δυο νίκες κόντρα σε Ισραήλ και Βοσνία, αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να βρεθεί στα μπαράζ. Ο Οικονομίδης θα είναι σίγουρα στην εντεκάδα, όπως και ένας εκ των Γιωργαλλίδη-Παναγή με φαβορί τον πρώτο.

Όσον αφορά τώρα τη Μάλτα, είναι αδιάφορη βαθμολογικά αλλά παλεύει όλα τα παιχνίδια. Ο Σκέμπρι θα ηγηθεί της προσπάθειας, σε ποια θέση θα παίξει όμως είναι άγνωστο αφού στην εθνική παίζει από επιθετικός μέχρι αμυντικός χαφ. Οι Νορβηγοί θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν στη δεύτερη θέση και αναμένεται να βάλουν πίεση από το πρώτο λεπτό.