Home ΚΥΠΡΟΣ Πάμπος: «Με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε να τα καταφέρουμε»

Πάμπος: «Με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε να τα καταφέρουμε»

89c6ff6ea3a1d2830a5cc31838644aec_w639_h432_sc


Ο προπονητής της Εθνικής μετά τη λήξη του θριαμβευτικού αγώνα στο Ισραήλ δήλωσε στη κάμερα του ΡΙΚ που μετέδωσε απευθείας το παιχνίδι:

«Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και την Ομοσπονδία για όλη αυτή την προετοιμασία που έγινε. Αυτό που υποσχεθήκαμε, δηλαδή να τα δώσουμε όλα, το κάναμε.

Δίκαια και πανάξια πήραμε αυτή τη νίκη, μας την χρωστούσε ο Θεός για αυτά που χάσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Θα προσπαθήσουμε και αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τη Βοσνία, μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, θα έχουμε τις δικές μας πιθανότητες πρόκρισης.

Από την πρώτη μέρα είχα πει πως σε αυτό τον όμιλο θα κριθούν όλα την τελευταία στιγμή και η διαδρομή της προκριματικής φάσης το επιβεβαίωσε.

Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της ερχόμενης Τρίτης ο κόσμος πρέπει να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές μας. Έδωσαν μεγάλη χαρά στην Κύπρο μας. Επαναλαμβάνω πως αυτή η ομάδα έχει και παρόν και μέλλον».

Ο αρχηγός της Εθνικής Κωνσταντίνος Μακρίδης τόνισε με τη σειρά του στην κάμερα του ΡΙΚ:

«Είναι μια νίκη που μας αφήνει πολλές ελπίδες για να πετύχουμε το στόχο της πρόκρισης. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε εδώ.

Στα προηγούμενα παιχνίδια παίξαμε καλά και δεν πήραμε τους βαθμούς, σήμερα επιβραβεύτηκε και με το αποτέλεσμα η προσπάθεια μας.

Η Βοσνία είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχουμε τις δικές μας ελπίδες και με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

«Την ερχόμενη Τρίτη είναι ο μεγάλος τελικός και θέλουμε κοντά μας τον κόσμο. Τίποτε δεν τέλειωσε, από αυτή τη στιγμή αρχίζουμε δουλειά για το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης», τόνισε ο Κωνσταντίνος Λαϊφης.

Η αποστολή της Εθνικής μας θα επιστρέψει από τη γειτονική χώρα αύριο το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα της Τρίτης
Σήμερα η Βοσνία / Ερζεγοβίνη νίκησε στην έδρα της με 2-0 την Ουαλία και το Βέλγιο νίκησε εκτός έδρας με 4-1 την Ανδόρα.

Στο φινάλε της ερχόμενης Τρίτης θα διεξαχθούν οι αγώνες Κύπρος – Βοσνία / Ερζεγοβίνη, Βέλγιο – Ισραήλ και Ουαλία – Ανδόρα.

Βαθμολογίες