Home VIDEOS Τρένο δίχως φρένα!

Τρένο δίχως φρένα!

Aca-U17-pr-anorthosi (12)


Σαν τρένο δίχως φρένα συνέχισε την πορεία της η ΟΜΟΝΟΙΑ στην 4η αγωνιστική του Προαιρετικού Πρωταθλήματος U17, στον Β’ Όμιλο Λευκωσίας-Λάρνακας. Η ομάδα μας δεν βρήκε εμπόδια ούτε κόντρα στην Ανόρθωση, την οποία και κέρδισε με 2-0.

Τα τέρματα της πρωτοπόρου ΟΜΟΝΟΙΑΣ σημείωσαν οι Χρίστος Καρατζιάς με κεφαλιά και Άλεξ Μάρτιν με κοντινό πλασέ. Τα δύο γκολ του τριφυλλιού σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, που οι “πράσινοι” κυριαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο. Στην επανάληψη έδωσαν χώρο στον αντίπαλο, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία της ομάδας μας.

Θυμίζουμε πως η ομάδα μας είχε κερδίσει στις προηγούμενες αγωνιστικές τον Εθνικό Λατσιών, το Αποελ και το Διγενή Μόρφου κατά σειρά. Μόλις ένα τέρμα δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτό στο νικηφόρο 4-1 επί του αιώνιου αντιπάλου. Με συνολικό συντελεστή 16-1, οι “πράσινοι” πηγαίνουν να αντιμετωπίσουν την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας τον ΑΣΙΛ. Το παιχνίδι ξεκινάει στο 0-0 και θα χρειαστεί να τα δώσουν όλα ακόμη μια φορά για να κάνουν πέντε τις νίκες τους!

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΥΡΟΦΤΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ (79′ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΟΥΡΤΙΣΙΗΣ), ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΥΡΟΥΣΙΑΚΛΗΣ (64′ ΑΛΕΞΙΟΣ ΜΕΡΑΚΛΗΣ), ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ (76′ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ), MARIAN ALEXANDRU MARTINAS, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΙΖΟΥ, ΚΛΕΙΤΟΣ ΚΩΣΤΑ.

Τα γκολ της ομάδας μας:

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση: