Home SPORTS NEWS Χτίζει ομάδα (και γήπεδο) ο Μπέκαμ

Χτίζει ομάδα (και γήπεδο) ο Μπέκαμ

David Beckham pictured at the All England Lawn Tennis Club for day 10 of the Championships at Wimbledon, London on July 9th 2015.


Θα δούμε μια νέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πολιτεία της Φλόριντα; Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραδέχεται πως είναι εξαιρετικά δύσκολο ένα τέτοιο σενάριο. Πιο εύκολο όμως είναι η δημιουργία μιας ομάδας υπό τις οδηγίες του πρώην ποδοσφαιρικού αστέρα.

Δεν πρόκειται να αγοράσει κάποιον ήδη υπάρχων σύλλογο αλλά σκοπεύει να τον φτιάξει από την αρχή. Σύμφωνα με το πλάνο, η νέα ομάδα του Μπέκαμ θα «γεννηθεί» μέσα στις επόμενες 6 εβδομάδες: «Θέλουμε η ομάδα να χτιστεί με επαγγελματικές προδιαγραφές, να μοιάζει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να το δούμε με αυτή την προοπτική», δήλωσε στην κυριακάτικη Daily Star.

Ο 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει το πόστο του προπονητή και πως δεν πρόκειται να ανακατευτεί σε αγωνιστικά ζητήματα: «Θα είμαι μόνο ο ιδιοκτήτης αλλά θα είμαι ένας απαιτητικός ιδιοκτήτης» τόνισε.

Η διαδικασία σίγουρα δεν είναι εύκολη και ο Μπέκαμ τα έχει βρει λίγο δύσκολα με την γραφειοκρατία του Μαϊάμι: «Δεν έχω ξαναυπάρξει ιδιοκτήτης, οπότε θα πρέπει να αντιμετωπίσω και τέτοιου είδους προβλήματα».

Ομάδα χωρίς γήπεδο, όμως δεν γίνεται –ακόμα και στο Μαϊάμι. Αλλά και γι ‘ αυτό έχει φροντίσει ο μέλλων ιδιοκτήτης: «Έχουμε βρει τον χώρο και πρέπει να το χτίσουμε πριν η ομάδα μπει στη λίγκα. Όλα τα σχέδια θα ανακοινωθούν μέσα στον επόμενο μήνα. Στόχος μας είναι να τα καταφέρουμε έως το 2018».

Ο Άγγλος σούπερ σταρ αποκάλυψε πως η απόκτηση μιας ομάδας, είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός: «Ήμουν 12 χρόνων, καθόμουν με τους φίλους μου και σκεφτόμασταν πώς θα ήταν η ομάδα μας, τι χρώματα θα είχε, πως θα την ονομάσουμε».

Μιλώντας για το όνομα πάντως, ο Ντέιβιντ παραδέχτηκε πως δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο και πως είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση εκτός από μία: «Θέλουμε στο όνομα να συμπεριλαμβάνεται το Miami, ώστε να νιώθει ο κόσμος ότι είναι η ομάδα του. Τις προάλλες μου πρότεινα το Miami Vice. Αποκλείεται! Miami Reds; Miami United; Μπορεί…»

Πηγή: Sport-fm.gr