Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τρεις αήττητες και στην κορυφή

Τρεις αήττητες και στην κορυφή

Aca-U15-anorthosi (12)


Με εφτά “πράσινες” αναμετρήσεις συνεχίστηκαν οι υποχρεώσεις των ομάδων της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα πρωταθλήματα των μικρότερων ηλικιών. Τέσσερις νίκες και τρεις ήττες ο απολογισμός στην 4η αγωνιστική. Αναβλήθηκε το παιχνίδι της ομάδας Νέων και θα διεξαχθεί στις 21 του Οκτώβρη.

Τρεις ομάδες μας παραμένουν αήττητες, ενώ βρίσκονται στην κορυφή των Πρωταθλημάτων τους.

Δεν τα κατάφερε στο αιώνιο ντέρμπι η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 και δέχθηκε την πρώτη της ήττα στο Β’ Όμιλο Λευκωσίας. Υπερπροσπάθεια από την ομάδα μας που αγωνίζεται στον Α’ Όμιλο Λευκωσίας, που πάλεψε για ένα ημίχρονο, όμως έχασε από τον πολύ δυνατό Ολυμπιακό. Τρίτη νίκη για τους μικρούς της Λεμεσού, που εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους. Προσπάθησε, όμως δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογικό κέρδος η ΟΜΟΝΟΙΑ του κλιμακίου Λάρνακας.

Δυσκολεύτηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ  στην 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος U15, όμως επικράτησε της Ανόρθωσης και έφτασε τους 12 βαθμούς.

Ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την αναμέτρηση και δίκαια πέτυχε την τρίτη σερί της νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Πρωτοπόρος στο Πρωτάθλημα η ομάδα μας, που δείχνει πολύ καλά στοιχεία.

Συνέχισε την τρελή πορείας της η ομάδα κάτω των 17 ετών του Προαιρετικού Πρωταθλήματος. Με ακόμη μια νίκη, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται μόνη στην κορυφή του Β’ Ομίλου Λευκωσίας-Λάρνακας.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των ομάδων μας:

U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (1) – Αποελ 1-3
U13 Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ (2) 9-3
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) – Πέγεια 2-0
U13 Αναγέννηση Δερύνειας – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λαρ.) 1-0

U15 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2

U17 ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης 4-0
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση 2-0 (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)

Στο Omonoianews.com μπορείτε να βρείτε τις βαθμολογίες όλων των Πρωταθλημάτων που αγωνίζονται οι ομάδες της ακαδημίας μας. Πατήστε ΕΔΩ. Ακόμη, στην ιστοσελίδα μας, δείτε το πρόγραμμα των ομάδων U13, U15, U17, U21 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.