Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Εφτά αποστολές με κοινό στόχο

Εφτά αποστολές με κοινό στόχο

Aca-U17-pr-anorthosi (32)


Εφτά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πράσινο πρόγραμμα των ομάδων της ακαδημίας αυτό το Σαββατοκύριακο. Απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι, όμως όλα τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες και οι ομάδες μας πρέπει να παρουσιαστούν σοβαρές για να πάρουν τη νίκη.

Κοινός στόχος των ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η νίκη. Το τρίποντο θα κινυγήσουν οι “πράσινοι” σε όλες τις ηλικίες. Ρεπό έχει στην 5η αγωνιστική ΟΜΟΝΟΙΑ U13β.

Τρεις πράσινες αναμετρήσεις για το Προαιρετικό Πρωτάθλημα U13, με την ΟΜΟΝΟΙΑ (1) να θέλει να επιστρέψει στις νίκες, έχοντας μπροστά της το Λευκωσιάτικο ντέρμπι. Στην Πάφο για το διπλό πηγαίνουν οι μικροί της Λεμεσού, με στόχο να πάρουν το “διπλό”, ενώ τα τριφυλλάκια της Λάρνακας έχουν εντός έδρας δοκιμασία.

Να συνεχίσει την αήττητη πορεία της θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που έχει αγώνα στην έδρα της, η οποία αποτελεί απόρθητο φρούριο.

Σε καλή φόρμα βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, που έχει εκτός έδρας έξοδο στην 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και θέλει να δραπετεύσει με το τρίποντο.

Με την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας του Β’ ομίλου Λευκωσίας Λάρνακας του Προαιρετικού Πρωταθλήματος U17 αγωνίζεται η πρωτοπόρος ΟΜΟΝΟΙΑ. Στόχος να πετύχει τη νίκη, που θα διατηρήσει το απόλυτο των βαθμών για την ομάδα μας.

Επιστροφή στη δράση για την ομάδα Νέων, που στην 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος U21 φιλοξενεί την ΑΕΖ. Οι “πράσινοι” είναι ανεβασμένοι και θέλουν να συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων μας:

Σάββατο 17 Οκτωβριου

U13 09:00 Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ (1) Γήπεδο Προμαχώνα
U13 09:00 Ακρίτας Χλώρακας – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) Γήπεδο Posto Sportivo
U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λαρ.) – Εθνικός Άχνας Κοινοτικό στάδιο Πύλας

U17 11:00 ΠΑΕΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ Γήπεδο Κερύνεια-Επιστροφή

Κυριακή 18 Οκτωβρίου

U15 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Διγενής Μόρφου Γήπεδο Αναγέννησης Λυθροδόντα

U17 11:00 ΑΣΙΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ Γήπεδο “Γρηγόρης Αυξεντίου” (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)

U21 15:30 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΖ Βοηθητικό γήπεδο Μακαρείου