Home TOP NEWS Match Report: Νίκησε αλλά δεν…έπεισε

Match Report: Νίκησε αλλά δεν…έπεισε

Επέστρεψε στις νίκες η ΟΜΟΝΟΙΑ, που δεν απέδωσε πάντως αυτό που περιμέναμε μετά τη διακοπή. Το γκολ του Ρουσιά έδωσε το ζητούμενο, αλλά δεν μπορούμε να κρυβόμαστε, χρειάζονται πολλά ακόμα για να μπορέσουμε να δούμε αισιόδοξα τη συνέχεια.


Α’ ημίχρονο

Μόλις στα 35 δευτερόλεπτα, ο Σκέμπρι έκανε το πρώτο σουτ του αγώνα, ο Παναγόπουλος όμως απέκρουσε εύκολα. Στο 8′ ο Μπεμπέ βρήκε τον Σκέμπρι που έχασε το κοντρόλ ενώ ήταν φάτσα με το Παναγόπουλο. 5 λεπτά μετά, ο Χάφεζ έκανε σέντρα και ο Ντε Πίνα λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ, αφού η κεφαλιά του προ του Σκέμπρι έγλειψε το δοκάρι του Παναγόπουλου. Στο 27΄ο διαιτητής Νικολάου έκανε σοβαρό λάθος, όταν ο Ρουσιάς ανατράπηκε από το τελευταίο παίκτη Μισιτζιάν, αλλά έδωσε μόνο κίτρινη κάρτα. Δέκα λεπτά μετά ο Μπεμπέ έκανε το πρώτο σοβαρό σουτ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο τέρμα, ο Παναγόπουλος όμως ήταν σε ετοιμότητα. Ο Ερμής απάντησε άμεσα και ένα λεπτό αργότερα ο Βασιλόγιαννης έφυγε μόνος από δεξιά, έδωσε στο Πριτζίτο που πλάσαρε μόνος από το μικρό τετράγωνο ψηλά άουτ.

Β’ ημίχρονο

Καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ημίχρονο αυτό. Οι πρώτες ευκαιρίες ήρθαν με το Ρενάτο Μαργκάσα. Πρώτα ένα σουτ στο 48′ έφυγε ψηλά άουτ και δυο λεπτά μετά μια κεφαλιά αποκρούστηκε στη γραμμή. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 51′. Ο Κιρμ που πέρασε σαν αλλαγή έκανε υπέροχη ενέργεια και έβγαλε συστημένη μπαλιά στον Ρουσιά που με πλάσα στη κίνηση έκανε το 0-1. Στα επόμενα 10-15 λεπτά δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερο, πέραν από μια πλάσα του Κεϊτά στη κίνηση που απέκρουσε με άνεση ο Παναγή. Στο 71′ ο Ρουσιάς λίγο έλειψε να πετύχει δεύτερο γκολ, όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Ασσίς έκανε σουτ στην εξωτερική των δικτύων. Στο 76′ ο Ερμής απάντησε με σουτ του Μαγιέλε στη κίνηση, ευτυχώς ο Παναγή κράτησε όρθια την ομάδα αποκρούοντας. Στο 88′ ο Ντε Πίνα πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Σέρινταν μετά από πάσα του Σκέμπρι, ενώ στην επαναφορά ο Παναγόπουλος απέκρουσε το σουτ του Μαλτέζου.

Συμπερασματικά

Καλοδεχούμενο το τρίποντο. Το έχουμε ξαναδεί όμως το έργο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με το ποδόσφαιρο που αποδίδει αυτή τη στιγμή, θα συναντήσει προβλήματα στη συνέχεια. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και δεν εξυπηρετεί τίποτα η ωραιοποίηση της κατάστασης. Είτε ανεβαίνουμε, είτε έχουμε πρόβλημα. Και όταν έχουν περάσει 7 αγωνιστικές, είναι φυσιολογικό να ανησυχούμε αν θα έρθει το ανέβασμα. Μακάρι η νίκη να βοηθήσει. Τα ντέρμπι είναι σε δυο βδομάδες άλλωστε και εκεί θα δούμε που πάμε.